17/05/2024

Η Ε. Κούτμου μιλάει για την ΜΗΝΥΣΗ που έκανε για το Κολυμβητήριο, τα ψέμματα του Δημάρχου και για αυτά που “της έβγαλαν το μάτι”

0

Η κα Κούτμου μιλάει για την ΜΗΝΥΣΗ που έκανε για το Κολυμβητήριο, τα ψέμματα του Δημάρχου και για αυτά που “της έβγαλαν το μάτι”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η κα Κούτμου εξαντλώντας τη ρητορική της δεινότητα τοποθετήθηκε σε σχέση με την απόφασή της να καταγγείλει στον εισαγγελέα την παράνομη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Ο λόγος είναι ότι αισθάνθηκε τουλάχιστον γελοία όταν διαπίστωσε ότι συγκεκριμένος δημότης είναι πιο ενήμερος από τους Δημοτικούς Συμβούλους για το θέμα της λειτουργίας του κολυμβητηρίου ενώ ο Δήμαρχος δεν ενημερώνει το Σώμα καταφεύγοντας σε απανωτά ψέμματα και κάνοντας μυστικές συμφωνίες.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο ίδιος ο Δήμαρχος φώναζε ότι ο κακός Γκιώνης παρέδωσε ένα έργο που έχει κακοτεχνίες που γεμίζουν 3 σελίδες. Μετά η κα Κούτμου ανέγνωσε τις παρατηρήσεις που βρήκε η Τεχνική Υπηρεσία που ξεκίνησαν από 32 και κατέληξαν σε 13. (γρουσούζικο;)

Βασιζόμενη στην κοινή λογική η κα Κούτμου παρατήρησε κάτι που σκέφτηκαν πολλοί ότι “ο κ Δήμαρχος μας τσαμπουνάει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το κολυμβητήριο, αλλά λειτουργεί περιέργως όταν ο κ Δήμαρχος το επιτρέπει”.

Η κα Κούτμου επεσήμανε ότι δεν απολογείται, απλώς εξηγεί ότι “της έβγαλαν το μάτι” οι συνεντεύξεις του κου Ρέπα για το κολυμβητήριο και μάλιστα με φόντο την πισίνα. Καθώς και η ιστοσελίδα της  επιχείρησης του κου Καραβούλη που διαφήμιζε το κολυμβητήριο Λουτρακίου ως μέρος των υπηρεσιών παρεχομένων από την εταιρεία του.

Θεώρησε ότι η κίνησή της αυτή είναι προς όφελος της Δημοτικής Αρχής η οποία θα κινητοποιηθεί θέλοντας και μη και θα τρέξει το θέμα της αδειοδότησης του κολυμβητηρίου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *