Η καταπληκτική ζωή του σέρφερ που γλίτωσε από επίθεση καρχαρία – Κερδίζει $2,7 εκατ. το χρόνο

0

Η καταπληκτική ζωή του σέρφερ που γλίτωσε από επίθεση καρχαρία - Κερδίζει $2,7 εκατ. το χρόνο
Ο Αυστραλός σέρφερ Mick Fanning είναι τις τελευταίες δύο ημέρες, ο πιο πολυσυζητημένος αθλητής στον κόσμο, αφού ως εκ θαύματος γλίτωσε από επίθεση καρχαρία.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, δέχθηκε επίθεση από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία ενώ αγωνιζόταν στους τελικούς του J-Bay Open στη Νότια Αφρική την Κυριακή.

Amazing footage of Australian surfing legend Mick Fanning fighting off a shark was captured on camera

Όταν βγήκε από το νερό όντας σε κατάσταση σοκ, ο 34χρονος είπε ότι θα ήταν ευτυχής εάν δεν σέρφαρε ποτέ ξανά…

Και ενώ οι φίλοι του περιμένουν από αυτόν να ανασυνταχθεί και να ξαναμπεί στο νερό εγκαίρως καθώς τον επόμενο μήνα λαμβάνει χώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σερφ στην Ταϊτή, υπάρχουν πολλά περισσότερα για τον Fanning από το επαγγελματικό σερφ.

Ο Fanning είναι επενδυτής ακινήτων και έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων γύρω από την παραθαλάσσια πόλη της Tweed Heads, στα σύνορα μεταξύ της Νέας Νότιας Ουαλίας και του Queensland, όπου ζει με την αγάπη της ζωής του, επιχειρηματία και μοντέλο, Karissa Fanning.

Australian pro-surfer Mick Fanning, pictured in 2003, is the most talked about athlete in the world right now

Ο Fanning είναι από τους υψηλότερα αμειβόμενους σερφ της Αυστραλίας και ο 19ος υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής, κερδίζοντας 2,7 εκατ. δολάρια το περασμένο έτος, σύμφωνα με την λίστα πλουσίων BRW.

The 34-year-old is married to entrepreneur and model Karissa Fanning, who he met through friends in 2004

Μαζί με τα εισοδήματα που κερδίζει από το σέρφινγκ και τις χορηγίες, ο Fanning έχει μερίδιο σε μια δημοφιλή μάρκα που κατασκευάζει ειδικές σαγιονάρες για σερφ.

Ο 34χρονος υπήρξε πάντα ένας δυνατός επενδυτής, με μητρώα περιουσιακών στοιχείων που δείχνουν ότι αγόρασε το πρώτο του διαμέρισμα στο Tweed Heads για 170.000 δολ. το 2000, όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Fanning looks to the skies as he recalls the moment he was almost bitten by a shark (right with him is fellow champion Kelly Slater)

Ξεκίνησε την κατασκευή του ακινήτου χαρτοφυλακίου του το 2005, όταν αγόρασε ένα ακίνητο αξίας 1,39 εκατ. δολαρίων στην Coolangatta.

Συνέχισε με την αγορά τριών ακινήτων στον ίδιο δρόμο, συμπεριλαμβανομένου ενός ακινήτου 1,2 εκατ. δολαρίων το 2006 και δύο ακόμα αξίας 3,1 εκατ. δολ. το 2007.

Το 2011 ο Fanning ξόδεψε 3,25 εκατ. δολ. για ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο στη Bilinga, όπου έχτισε ένα πολυτελές, ξύλινο σπίτι για τον ίδιο και τη σύζυγό του.

The couple are pictured at the Laureus World Sports Awards Welcome Party in  Abu Dhabi in 2010

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών το 2004, παντρεύτηκε το 2008.

Ms Fanning is an event stylist who founded her own wedding website The Lane

Η κα Fanning ίδρυσε τη δική της ιστοσελίδα γάμου με το όνομα The Lane.

The couple got engaged in 2006 after dating for two years and were married in 2008

Το 2014 είχε εκμυστηρευτεί στην Sunday Style, ότι ο Fanning την κέρδισε με ένα υπέροχο δείπνο όταν ήταν μόλις 21 ετών. Ήταν μόλις 23 ετών όταν της έκανε πρόταση γάμου το 2006.

Η Κα Fanning είπε επίσης, ότι σε αντίθεση με τις συζύγους των άλλων surfers, δεν συνοδεύει τον σύζυγό της στα διάφορα ταξίδια του, προτιμώντας να παραμένει στην Αυστραλία για να δουλεύει την επιχείρησή της.

Ms Fanning said unlike many other surfers’ wives and girlfriends she doesn’t go on tour full time

Fanning at the the Rip Curl Pro at Bells Beach in Torquay, Victoria in 2000

2009 ASP World Champions Stephanie Gilmore from Tweed Heads (left) and Mick Fanning, also from Tweed Heads, pose after receiving their ASP World Title Trophies

ASP World Champion Mick Fanning after he was presented with his official ASP World Title trophy at ASP World Champions Crowning Ceremony at the Gold Coast in 2008

Fanning pictured in 2001, one year after he started his property portfolio with the purchase of a unit

Fanning as he celebrates his win of the Quiksilver Pro on the Gold Coast in 2007

The distressing situation could be easily seen from the coast, with footage showing the shark thrashing around

The three-time world champion was able to get away from the beast by punching it in the back

The surfer was competing against  Wilson (pictured above in red) in the final, and was visibly shaken after he returned to dry land

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *