27/04/2024

Η Εκκλησία αφορίζει τον μοναχό που πήγε στο Κάτι Ψήνεται!

0

Η Εκκλησία αφορίζει τον μοναχό που πήγε στο Κάτι Ψήνεται!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πλήθος αντιδράσεων της εκκλησίας και όχι μόνο προκάλεσε μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση ο πατήρ Ποιμένας. Ο μοναχός εμφανίστηκε στο… «Κάτι Ψήνεται» με το επεισόδιο που συμμετείχε να… ξεπουλάει, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, εγκύκλιος – φωτιά του μητροπολίτη Μεσογαίας καλεί τους πιστούς να μείνουν μακριά από τον πατήρ Ποιμένα, ο οποίος όπως αναφέρουν δεν ανήκει σε καμιά εκκλησία, ούτε και στο Άγιον Όρος.
Ο ίδιος μάλιστα, που έχει στενή σχέση και είναι πνευματικός της Έφης Θώδη, του Φαίδωνα Γεωργίτση και της Μαίρης Χρονοπούλου χαρακτηρίζεται ως “ψευτόπαπας”, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, είναι ένας «λύκος με ένδυμα προβάτου».
Η τελευταία μάλιστα, τηλεοπτική εμφάνισή του προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους της εκκλησίας, αφού το να κοιτάζετε φιλάρεσκα στον καθρέπτη, να κάνει «πικάντικα» σχόλια στις συμπαίκτριές του και να στρώνει τραπέζι με χρυσά μαχαιροπίρουνα, αποτελεί μια συμπεριφορά που δεν συμβαδίζει με τη ζωή των «μοναχών».

Πηγή: aniwthoi.net
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *