20/05/2024

Η διαγραφή του Γ. Μπάκου και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν.

3

Η διαγραφή του Γ. Μπάκου και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γ. Μπάκος διαγραφήΔε χρειαζόταν μεγάλη διορατικότητα για να καταλάβει κανείς ότι ο κ Μπάκος θα διαγραφόταν από την παράταξη. Γι’ αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο που κάποιοι το θεωρούν σημαντική επιβεβαίωση των προφητειών τους. Δείτε κάποιες από τις τοποθετήσεις του Γ. Μπάκου σε σχέση με τη διαχείριση των ουσιαστικών θεμάτων του Δήμου από την Αρχή Λογοθέτη για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι το πράγμα πήγαινε προς τα κει, εναλλακτικά διαβάστε το Loutrakione.

Η αναμενόμενη αντίδραση του Δημάρχου ήταν η διαγραφή του κ Μπάκου. Τώρα γίνεται λόγος για πρακτικές φασισμού στην αντιμετώπισή του. Μάλλον η διαγραφή είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει κάποιος για την πολυτέλεια της ελευθερίας του λόγου κάτω από οποιοδήποτε καθεστώς.
Ας το δούμε όμως βαθύτερα:
Ποια είναι τα όρια ανάμεσα στον εμπαιγμό και την αντιπολίτευση;
Ποια είναι τα όρια ανάμεσα στην παραταξιακή συνοχή και τα πηγαδάκια για λίγους εκλεκτούς;
Ας υποθέσουμε ότι θέλει κάποιος να προσφέρει στα κοινά και δεν τον αφήνουν.
Γιατί; Επειδή δεν είναι αρκετά ικανός; Ή επειδή δεν είναι αρκετά προσκείμενος;

Ένα απλό παράδειγμα: Ποια είναι η αλήθεια όταν λέει ο κ Μπάκος ότι το περσινό φθινόπωρο και τη φετινή άνοιξη είχε προσφερθεί να εκπονήσει δωρεάν τη μελέτη σε συνεργασία με αρμόδιους τους οποίους ανέφερε; Η απάντηση του Δημάρχου ήταν “αυτό το τζάμπα δεν το έχω ακούσει, πρόταση δεν έχω “.
Δείτε το video από το 55 λεπτό μέχρι το 58 λεπτό.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QYv8T7o6AGY&feature=g-upl]

Είναι λεπτό το ζήτημα και θέλει διερεύνηση. Θα το αναλύσουμε βαθύτερα όταν επιστρέψουμε στο θέμα.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Παράταξης με τους Πολίτες Μπροστά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα ο συνδυασμός ΄΄ Με τους Πολίτες Μπροστά΄΄, μεταξύ άλλων, αποφάσισε να θέσει εκτός δημοτικής ομάδας τον Γιώργο Μπάκο. Αιτία της διαγραφής του, η πολλάκις εκφρασμένη διαφωνία του με τις πάγιες θέσεις της παράταξης και την ασκούμενη πολιτική από τη διοίκηση.

( μην ψάχνετε τη συνέχεια του Δελτίου Τύπου αυτό είναι όλο, ε δεν είναι και για χόρταση.

Απλή παρατηρητικότητα:  Το Δελτίο Τύπου το λάβαμε σήμερα ξημερώματα Πέμπτης 6 9 2012. Αναφέρει ότι η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα. Άρα συμπεραίνουμε ότι από τις 00:00 μέχρι τη 1:06 πμ (που εστάλη το Δελτίο Τύπου) πρόλαβαν να μαζευτούν (όσοι ήταν), να καρατομήσουν, να συντάξουν το Δελτίο Τύπου και να το στείλουν; Εντυπωσιακό! Μπορεί να κάνουν μήνες να βρεθούν ως παράταξη αλλά όταν το ζήτημα είναι υψίστης παραταξιακής σημασίας οι διαδικασίες γίνονται συνοπτικές. Μπράβο στον συντάκτη και αυτού του Δελτίου Τύπου.)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Η διαγραφή του Γ. Μπάκου και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν.

  1. Τελικά τον διέγραψαν ή παραιτήθηκε?

  2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ

  3. Τι ήταν ο Μπάκος η τελευταία τρύπα του ζουρνά, μεγάλη απώλεια τι να σου πω;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *