04/05/2024

Άγριος καυγάς Ηλιακόπουλου – Λογοθέτη,Νικολάου με ξύλο ! Λογομαχία [VIDEO]

6

Άγριος καυγάς Ηλιακόπουλου – Λογοθέτη,Νικολάου με ξύλο !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΆγριος καυγάς Ηλιακόπουλου – Λογοθέτη εξελίχθηκε πριν από λίγο!

Η κατάσταση είχε φτάσει σε εκρηκτικό σημείο! Κατά τη διάρκεια του έκτακτου συμβουλίου ο Δήμαρχος πετούσε υπονοούμενα και κοίταζε τον Ηλιακόπουλο. Εκείνος περίμενε να πάρει τον λόγο και όταν δεν του τον έδωσε ο Νικολάου, ο Ηλιακόπουλος άρχισε να φωνάζει και να τα βγάζει όλα στη φόρα για τη συνάντηση στο Hilton, για το “Πάνο έλα να τα αλλάξουμε όλα” Ο Δήμαρχος το αρνήθηκε. Ειπώθηκαν κι άλλες κακίες.

Η κατάσταση ξέφυγε τόσο που ο Πρόεδρος του ΔΣ διέκοψε το Συμβούλιο ωρυόμενος. Ακόμα κι όταν αποχώρησε ο Ηλιακόπουλος από την αίθουσα, ο Νικολάου είπε τι μ’ αυτό, αφού τα κανε μπουρδέλο έφυγε. Και αρνήθηκε να συνεχίσει το Συμβούλιο παρά τις προτροπές Πετρίτση και Γκιώνη.

Ο Δήμαρχος βγήκε και εκείνος από την αίθουσα και εκεί  σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Δήμαρχος έσπρωχνε τον Ηλιακόπουλο  και ο Νικολάου τον χτυπούσε στο πρόσωπο, μέχρι που ο Π. Παύλου αναγκάστηκε να μπει στη μέση για να τους χωρίσει.

Το video της λογομαχίας
[youtube=http://youtu.be/s8Iw4wQF3eE]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Άγριος καυγάς Ηλιακόπουλου – Λογοθέτη,Νικολάου με ξύλο ! Λογομαχία [VIDEO]

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΖΟΤΑΝ. ΜΕΤΑ Ο ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ. ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ.

  2. Ευχαριστούμε για την παρέμβαση, εμείς ήμασταν μέσα και μας τα είπαν λίγο αλλιώς, αλλά το διορθώσαμε.

  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ! ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝΤΟ ΛΟΓΟ; ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ;ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

  4. Enas pou den einai dimotis kai varei tous dimarxous to kanei epeidi thelei na vgalei kati.Pes mou omws mipws ftaine kai oi dimarxoi pou tou dinoun axia kai asxolountai me to skouliki pou ekmetallevetai tin dinami pou tou dinoun oloi avtoi pou ton diavazoun kai xairontai otan tous vrizei

  5. Αλήθεια λέμε τώρα, γι’ αυτό εξάλλου και το αλλάξαμε σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, αν ήταν αλήθεια το πρώτο θα το αφήναμε ως έχει, τι πιο προφανές;

  6. Ρε Θανάση έλεος, παντού μπαίνεις και γράφεις με τα ίδια λάθη και με κεφαλαία? Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις? Όσο για την ερώτηση με τον άλλο τον μη δημότη. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι όλοι οι δήμαρχοι έχουν φύγει αλλά αυτόν τον διαβάζουν και του δίνουν αξία όλοι οι δημότες? Δεν σου κάνει εντύπωση ότι όλοι οι δήμαρχοι έχουν θέμα μαζί τους, γιατί τους βγάζει τα άπλυτα στη φόρα?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *