19/04/2024

Ζητάει 40 εκατ. δολάρια ισχυριζόμενη ότι την έκανε σκλάβα του Sex

0

Η Καναδή καλλονή ζητάει τώρα 40 εκατ. δολάρια αποζημίωση.

Μήνυση εναντίον ενός επενδυτή της Σίλικον Βάλεϊ (της περιοχής της Καλιφόρνια όπου εδρεύουν οι μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο) υπέβαλε μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο εκατομμυριούχος την χρησιμοποιούσε ως «σκλάβα του σεξ» για τα τελευταία 13 χρόνια.

Ο Michael Goguen, ο οποίος ήταν συνέταιρος σε μια εταιρεία που είχε χρηματοδοτήσει στο παρελθόν την Google και το Paypal, «κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά» επί σειρά ετών την Amber Laurel Baptiste, την οποία πήρε σπίτι του μετά τη γνωριμία τους σε ένα στριπτιζαδικο του Τέξας, αναφέρει χαρακτηριστικά η μήνυση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα ζητάει τώρα 40 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση, για τα δεινά που ισχυρίζεται ότι υπέστη στα χέρια του μεγαλοεπενδυτή, τα οποία περιλαμβάνουν πολύωρους βιασμούς, ψυχολογική βία και καθημερινούς εξευτελισμούς.

Όπως καταγγέλλει η Baptiste, η οποία έπεσε θύμα human trafficking και ήρθε στην Αμερική από τον Καναδά σε ηλικία 15 ετών, ο Goguen της είχε υποσχεθεί ότι θα την έσωζε από την κακοποίηση που υφίστατο καθημερινά στα χέρια των διακινητών της. Ωστόσο σύντομα η νεαρή κατάλαβε ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας ήταν χειρότερος από οποιονδήποτε άνδρα είχε γνωρίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, κυρίως λόγω των σαδιστικών του τάσεων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τη βίαζε σχεδόν σε καθημερινή βάση και την ανάγκαζε να τον αποκαλεί «βασιλιά» και «αυτοκράτορα».

Όσο για τον ίδιο τον μεγαλοεπενδυτή, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη θέση του συνεταίρου στην εταιρεία Sequoia Capital όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, προκειμένου να «καθαρίσει το όνομά του» αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες της Baptiste, ισχυριζόμενος ότι οι δυο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση, η οποία όμως ήταν απόλυτα συναινετική.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η μήνυση που υπέβαλε η πρώην στρίπερ εναντίον του δεν είναι παρά η απελπισμένη της προσπάθεια να τον εκδικηθεί, επειδή ο ίδιος θέλησε να δώσει ένα τέλος στον δεσμό τους. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο μεγιστάνας έχει ήδη καταβάλλει στην πρώην ερωμένη του το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο η ίδια υποστηρίζει ότι τα χρήματα αυτά είναι λίγα μπροστά στα «βασανιστήρια που υπέστη στα χέρια του».

 

Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *