25/04/2024

Επιτυχία είχε η γιορτή κρεμμυδιού στους Αγ. Θεοδώρους

4

Επιτυχία είχε η γιορτή κρεμμυδιού στους Αγ. Θεοδώρους

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αναγνώστης μας ενημέρωσε ότι είχε επιτυχία η χθεσινή γιορτή κρεμμυδιού. Το διαπιστώνετε και στο video , από το μη φιλικό site e – istos.gr. Θα το βρείτε στο τέλος τους θέματος. Χαιρόμαστε για την επιτυχία της συγκεκριμένης γιορτής.

Ευκαιρίας δοθείσης ξανατονίζουμε ότι το tvtv δε χλεύασε τη γιορτή και τους εμπνευστές της. Το περιβόητο μπλιαχ αναφερόταν στο κρεμμύδι όχι στους κατοίκους, αν είναι ποτέ δυνατόν! Απορώ και που το σκέφτηκαν όσοι το πήραν προσωπικά, μάλλον οι ίδιοι συμπεριφέρονται κάπως έτσι.

Επίσης αυτό που γράψαμε είχε στόχο να προβληματίσει για τη χρήση του κρεμμυδιού ως βασικού θέματος της γιορτής. Η απάντηση των αναγνωστών μας ήταν αρκετή και απέδειξε ότι το κρεμμύδι είναι άμεσα συνυφασμένο με τους Αγ. Θεοδώρους. Αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο.

Από κει και πέρα στον απόηχο πλέον, έχουμε να σημειώσουμε ότι αν η διαφήμιση της γιορτής είχε έναν μικρό πρόλογο για την ιστορικότητα του κρεμμυδιού στους Αγ. Θεοδώρους δε θα υπήρχε αφενός η παρεξήγηση και αφετέρου θα είχε μεγαλύτερη προσέλευση γιατί θα κέντριζε το ενδιαφέρον του κόσμου που ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ το ρόλο του κρεμμυδιού στην ιστορία των Αγ. Θεοδώρων.

Η εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης λέει ότι η προβολή μιας εκδήλωσης είναι πιο επιτυχημένη όταν ενημερώνει τους ανθρώπους που δεν ξέρουν και όχι τους συντοπίτες που έτσι κι αλλιώς γνωρίζουν το θέμα. Το μόνο που είπαμε ήταν αυτό. Λυπάμαι που απογοητεύουμε μερικούς που δεν μπορούν να “παίξουν” με το αγαπημένο θέμα της κόντρας Αγιοθεοδωριτών – Λουτρακιωτών.

Ακολουθεί το video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iuXZfU0HX74]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Επιτυχία είχε η γιορτή κρεμμυδιού στους Αγ. Θεοδώρους

  1. Ε κι εσύ πλάκα πλάκα τους διαφήμισες

  2. Παρακολουθήσαμε την εκδήλωση και πραγματικά αν εξαιρέσουμε μερικά οργανωτικά λαθάκια,όπως που δικαιολογούνται για το ότι γίνεται πρώτη φορά, κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή.
    Τα εδέσματα όλα με κύριο συστατικό το κρεμμύδι ήταν υπέροχα.
    Η απουσία των αιρετών ειδικά της περιοχής αισθητή.
    Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για τη γιορτή αυτή και του χρόνου ακόμα καλύτερα.
    Πάντως θα ήθελα να πω ότι τη γιορτή αυτή την πληροφορηθήκαμε από αυτό εδώ το blog έστω και αν συνοδευόταν από κάποιο ατυχή σχόλια που καλό θα ήταν να μην υπήρχαν.

  3. mpravo ston Proedro pou itan ekei kai leei antikeimenika ta pragmata nai kanenas den pige apo tous airetous e nai oi ekloges argoun akoma

  4. πιστεύετε ότι μπορή να υπάρξη γλυκειά κόντρα μεταξύ συνδημοτών? Μέγα λάθος και δυστηχώς πέσαμε στη λούμπα που μας έστησαν.Μόνο ενωμένοι μπορούμε να σταματήσουμε τη ΛΑΙΛΑΠΑ που λέγετε ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ κ.ΣΙΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *