Επιστολή αναγνώστη σε συνέχεια άλλης επιστολής για το θέμα της πληρωμής των εργαζομένων της UNESCO και την κ Καλλίρη

4

Επιστολή αναγνώστη σε συνέχεια άλλης επιστολής για το θέμα της πληρωμής των εργαζομένων της UNESCO

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Θα θυμάστε την επιστολή που δημοσιεύσαμε για το πως πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι με το πρόγραμμα της UNESCO. Αν όχι  μπορείτε να τη δείτε εδώ .

Τώρα έχουμε μια άλλη επιστολή που στόχο έχει να αποκαταστήσει την εικόνα της κ Καλλίρη, αφού προέκυψαν απορίες και σχόλια σχετικά με το ρόλο της.

Δημοσιεύουμε αυτούσια και τη νέα επιστολή:

Σχετικά με την κυρία Καλλίρη και το έργο που προσφέρει και πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά την τοποθέτηση Ανώνυμου αναγνώστη σχετικά με την συμβολή της στην έγκαιρη πληρωμή των εργαζομένων με το πρόγραμμα της UNESCO έχουμε να αναφέρουμε ότι:

Η κυρία Κωνσταντίνα Καλλίρη ενδιαφέρθηκε για το ζήτημα από την θέση της ως τακτικό μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” (εφόσον φιλοξενούνται οι εργαζόμενοι εκεί), ως μέλος του τοπικού γραφείου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά και από αλληλεγγύη για τους ανέργους της πόλης μας.

43 χρόνια τώρα η κυρία Καλλίρη είναι στον εθελοντισμό και στα κοινά του Δήμου συμμετέχοντας ενεργά χωρίς να υπηρετεί σκοπιμότητες.

Λυπούμαστε που ορισμένοι ενοχλούνται από την προσφορά και το ενδιαφέρον!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Επιστολή αναγνώστη σε συνέχεια άλλης επιστολής για το θέμα της πληρωμής των εργαζομένων της UNESCO και την κ Καλλίρη

  1. Έλα τώρα, έλα τώρα εθελοντισμός και πράσινα άλογα! Ξέρεις κανέναν άνθρωπέ μου να τρέχει τζάμπα?!

  2. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

  3. το ότι είναι μέλος του Σύριζα δεν την εξουσιοδοτεί να ανακατεύεται εκεί που δεν την σπέρνουν την κυρία

  4. Τι είναι αυτό το κακό! Μην δείτε άνθρωπο να ενδιαφέρεται για το καλό των συνανθρώπων του αμέσως τρέχετε να βγάλετε συμπεράσματα και να σπείρετε κακοήθειες! Γι αυτό δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος γιατί τα βλέπουμε όλα μέσα από το πρίσμα της ιδιοτέλειας και κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *