25/04/2024

Επανάσταση στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων! Πυρήνας δραστήριων ατόμων απειλούν το Δημαρχείο και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα.

7

Επανάσταση στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων! Πυρήνας δραστήριων ατόμων απειλούν το Δημαρχείο και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους καταστηματάρχες μαζικής εστίασης του Λουτρακίου  το κίνημα αντίδρασης στον εξευτελισμό που υφίσταται ο κλάδος.

Το έχετε ακούσει, αλλά το διαβάζετε για πρώτη φορά εδώ ότι ομάδα γνωστών επιχειρηματιών του χώρου της εστίασης έχει συγκροτήσει έναν πυρήνα αντίδρασης προκειμένου να προασπιστεί τα συμφέροντα του κλάδου.

Το απελπιστικό εισπρακτικά Σαββατοκύριακο που πέρασε είναι η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής.

Η ανύπαρκτη διαφήμιση του Δήμου, η ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής και η κρίση στην αγορά ώθησε τα συγκεκριμένα άτομα να συστήσουν την εν λόγω ομάδα.

Ως κίνηση επανάστασης σκοπεύει να προβεί σε κλείσιμο των επιχειρήσεων και στη συνέχεια να ασκήσει πίεση στη Δημοτική Αρχή. Με ποιον τρόπο; Δεν είναι καιρός ακόμα να μαθευτεί.

Θα επανέλθουμε με πληρέστερο άρθρο μόλις αποφασίσουν να σας αποκαλύψουν περισσότερα.

Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Επανάσταση στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων! Πυρήνας δραστήριων ατόμων απειλούν το Δημαρχείο και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα.

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

  2. Τι μ@λ@κίες είναι αυτές που γράφετε; Χάθηκε η σοβαρότητα εντελώς

  3. Θα επανέλθουμε με πληρέστερο άρθρο μόλις αποφασίσουν να σας αποκαλύψουν περισσότερα, δεν είναι στο χέρι μου (ζητώ την κατανόησή σας).

  4. Είμαι παραθεριστής στο Λουτράκι και θα ήθελα να σας επισημάνω το ακόλουθο: Εδώ και χρόνια παραθερίζω στον όμορφο τόπο σας και τον βλέπω χρόνο με τον χρόνο όλο και να φθίνει. Όμως πιστεύω ότι αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της εκάστοτε δημαρχιακής αρχής, αλλά απόρροια μιας γενικότερης φθοράς της όμορφης χώρας μας. Με λύπη διαπιστώνω ότι και η Πρωτεύουσά μας έχει γίνει αγνώριστη τον τελευταίο καιρό. Θα ήθελα λοιπόν να σας προτρέψω να προστατέψετε ο καθένας όσο μπορείτε τη φυσική κληρονομιά σας και όλοι μαζί να πιστέψουμε ότι η Ελλάδα μας μπορεί να σταθεί στα πόδια της και πάλι ώστε να επαναδιεκδικήσει τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στους τουριστικούς προορισμούς.Σας ευχαριστώ.

  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ή ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΡΘΙΕΣ

  6. Τι σχέση έχει η υποτιθέμενη ανύπαρκτη διαφήμιση του Δήμου και η ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής; Η κρίση δεν είναι τοπική, αλλά οφείλεται καθαρά και μόνο στην παγκόσμια οικονομική κρίση. Είναι αυτονόητο ότι θα επηρέαζε και την εμπορική κίνηση. Φτάνει πια να πυροβολείτε τον Δήμο για όλα τα αμαρτήματα του κόσμου!! Καλά λέει ο 23:18 σοβαρευτείτε επιτέλους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *