28/04/2024

Ελεύθερος Σκοπευτής: Τι έγινε στη σύναξη της Δημοτικής Πλειοψηφίας του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων; Παραιτείται ο Γ. Μπάκος; Ο Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης εκτός εαυτού! Ποιοί έλειπαν; Τι ειπώθηκε;

15

Ελεύθερος Σκοπευτής: Τι έγινε στη σύναξη της Δημοτικής Πλειοψηφίας του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων; Παραιτείται ο Γ. Μπάκος; Ο Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης εκτός εαυτού! Ποιοί έλειπαν; Τι ειπώθηκε;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πέρασε καιρός και η παράταξη του Κώστα Λογοθέτη αποφάσισε να μαζέψει τους εκλεγμένους εκπροσώπους της για να θυμηθεί ποιοι είναι.
Αφορμή στάθηκε η απουσία κάποιων πολλών τον αριθμό συμβούλων από τα προσυμβούλια. Το τι ειπώθηκε και το τι αναφωνήθηκε «εν βρασμώ» ψυχής από την Ψυχή της παράταξης που παλεύει να κρατήσει αρτιμελές το Σώμα της, το μάθαμε.
Μάθετέ το κι εσείς, αν κι απ’ ότι φαίνεται μπορούσαμε να παραστούμε και όσοι θα θέλαμε να είμαστε εκεί. Απόδειξη η παρουσία μη αιρετών: ενός ατόμου που δεν έχει εκλεγεί, όμως μια άλλη μορφή σχέσης τον συνδέει με τους παριστάμενους.
Επιπλέον απόδειξη η παρουσία ειδικών συμβούλων που ένας, ο πλέον επιφανής εξ’ αυτών επελέγη από τον αρχηγό της παράταξης να κλείσει την περίεργη αυτή σύναξη.

Προτρέχοντας σας λέμε ότι στον επίλογο αυτόν τονίστηκε από τον Ειδικό Σύμβουλο και για τους πιο δύσπιστους η χρησιμότητα του ομιλούντα και η σχέση κόστους -απόδοσης με άλλα λόγια οι υψηλές υπηρεσίες που παρέχει στο πλευρό του Δημάρχου σε σχέση με το ποσό που εισπράττει, εδώ ο Σύμβουλος απευθυνόμενος σε διαχειριστή συγκεκριμένου νο1 blog επεσήμανε την υπερβολή στον αριθμό που αναφέρει ως μισθό του εν λόγω ειδικού συμβούλου (παραλίγο από κεκτημένη ταχύτητα να γράψουμε Αντιδημάρχου, ευτυχώς το διορθώσαμε εγκαίρως).

Πάμε τώρα στον διαχειριστή του συγκεκριμένου Blog που θεωρεί και αυτός με τη σειρά του υποχρέωση να επισημάνει γραπτώς τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής και να τα δημοσιεύσει.
Αυτό δεν γίνεται πλέον ανεκτό και αυτό και άλλα που εξοργίζουν τον αρχηγό της παράταξης – Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη ο οποίος προς έκπληξη πολλών και εντελώς αυθόρμητα μιλάει και τη γλώσσα του σαλονιού και τη γλώσσα του λιμανιού, πράγμα που συνοδεύεται από ρυθμικότατες διαμήκεις ταλαντώσεις καρέκλας, πολλαπλό έντονο χτύπημα παλάμης στο έδρανο, και ακούσιο εκσφενδονισμό μικροφώνων και παρακείμενων καθισμάτων. Σε απλά ελληνικά Θηρίο ανήμερο! Αμ τι νομίζατε;

Για το γ……ένο Κολυμβητήριο, όπως μπορεί να αποκαλείται εφεξής ύστερα από την επίσημη χρήση του επιθέτου, λύση δεν υπάρχει, ένεκα η άδεια και η ακριβή συντήρηση. Η επαιτεία στη Motor Oil δεν είναι λύση, αλλά περιέργως για πολλοστή φορά εκείνος που την κατηγορεί, προσφεύγει στην επαιτεία.

Για είδηση σας γράφουμε ότι ο Αντιδήμαρχος Δ. Δέδες αναφερόμενος στον Γ. Μπάκο του είπε να παραιτηθεί, ενώ εκείνος ως απάντηση τον προέτρεψε να πάει να κάνει αυτό που άλλοι το θεωρούν βρισιά και άλλοι ευχή. Τελικά ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο. Και το τσιγάρο κομμένο, κομμένος και ο βήχας.

Δέδες είπαμε και πώς να μη θυμηθούμε τον έτερο Δέδε, τον Γεώργιο που δεν ξέρουμε από πού ορμώμενος νομίζει ότι έχει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παιδάκια – τσιράκια του, αρκεί να κουνήσει το δαχτυλάκι του. Το δαχτυλάκι που χρησιμότερο θα ήταν να το κουνάει στους υφισταμένους του, στον έναν δηλαδή εν ενεργεία υπάλληλό του που χαϊδεύει το σκύλο για 45 λεπτά, ενώ ο ίδιος τον παρατηρεί για να τον ξεμπροστιάσει.
Έτσι θα αλλαχτούν 3.300 λάμπες;

Ο ρόλος των Δημοτικών Κοινοτήτων είναι γνωμοδοτικός. Για να μην πούμε ασήμαντος. Ομόφωνα;

Ο κος Δόσχορης δεν μπορεί να παραστεί χωρίς ειδική πρόσκληση, φροντίστε το και σεβαστείτε την επιθυμία του.

Απουσίες:
Κακαβάς (συμπτωματικά λείπει στην Κομοτηνή),
Βαρελάς, Πέτρου, Κακούρος, Μ. Στάμου, Λόης, Λούκας.

Αυτά εν ολίγοις για την τετράωρη σύναξη των αιρετών της Πλειοψηφίας, που σαν τη Σταχτοπούτα διαλύθηκε στις 00:00 μόλις πήγε 12/1/2012.

Πάμε για ύπνο τώρα κι αν θυμηθούμε τίποτε άλλο, το συμπληρώνουμε σε επόμενη ανάρτηση. Εξ’ άλλου το κλίμα του Λουτρακίου ευνοεί τον ύπνο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

15 thoughts on “Ελεύθερος Σκοπευτής: Τι έγινε στη σύναξη της Δημοτικής Πλειοψηφίας του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων; Παραιτείται ο Γ. Μπάκος; Ο Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης εκτός εαυτού! Ποιοί έλειπαν; Τι ειπώθηκε;

  1. Το ότι έλειπε ο Λόης (όπως πάντα) και ο Λουκάς δεν το είδες Ελεύθερε Σκοπευτή (Α)?

  2. O Mpakos kseri giati tou eipe tou Mite na paei na g@…i. Os gnoston i polli ag…..a fernei nevra kai odigi se lathos epiloges. Gia kalo tou to eipe o anthropos.

  3. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση και συμπληρώνω. Τώρα για την απουσία του Λόη δεν αποτελεί έκπληξη, η παρουσία του θα ήταν. Ο Λούκας ανειλημμένες υποχρεώσεις να υποθέσουμε;

  4. Διαβάζοντας το κείμενο σας θυμήθηκα ότι κάπου σε μια γωνία του σπιτιού μου έχω τα προγράμματα των υποψηφίων τότε δημάρχων .
    Διαβάζοντας λοιπόν τα ονόματα που αναφέρεστε κοίταξα τους υποψήφιους όπου εγγράφονται στο πρόγραμμα του κυρίου δημάρχου προκειμένου να δω ποιοι είναι οι απόντες.
    Εκεί διαπίστωσα ότι στον συνδυασμό του δημάρχου υπάρχουν επιστήμονες οι οποίοι έως και σήμερα δεν φαίνονται πουθενά .
    Εγώ λοιπόν απαντώντας σε όσους κατά την γνώμη τους η αμοιβή τους δεν ανταποκρίνεται με τα όσα προσφέρουν τους απαντώ , κύριοι παραιτηθείτε και αφήστε τις θέσεις να τις πάρουν κάποιοι Οικονομολόγοι κάποιο Κοινωνιολόγοι η όποιας άλλης Π Ε μόρφωσης .

  5. ΩΠΑ! ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?

  6. Δεν περιποιεί τιμή κανενός τέτοιου είδους συμπεριφορά .
    Έχει χαθεί η μπάλα και εξ όσων μπορώ να καταλάβω και να συμπεράνω αυτό είναι μια αφορμή να ανοίξουν οι ασκοί του Αίολου
    Επομένως σε αναμονή εξελίξεων .

  7. E anoixte tous tous askous na doume ki emeis ti tha vgei apo mesa giati olo yponoumena diavazoume alla den katalavainoume ti lete

  8. Na ypotheso apo ekei pou to kseris ke esi? Alla mallon logo satiras pou esi profanos exeis tsakothi

  9. Προφανώς ενοεί την Μαρία (κοινωνιολόγος) και άλλους που δεν έχουν εκλεγεί αφού αναφέρεται σε άτομα που δεν είναι παρόντες ή έχουν ρόλο

  10. Kosta den to katalava avto poios tsakothike me poion, sorry den to piasa

  11. Mia eine i Maria koinoniologos. I anipsia tou dhmarxou Maria Kahrou Logotheti pou eine simvoulos sto topiko kai sta DS ths Merimnas ke to Limenikou tamiou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *