Δείτε τα βίντεο και διαβάστε Ελεύθερος Σκοπευτής: Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας. Διαβάστε τι χάσατε

3

Ελεύθερος Σκοπευτής: Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας. Διαβάστε τι χάσατε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Συνήλθε το Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας σήμερα Δευτέρα 12 3 2012. Τελικά επετεύχθη η απαρτία και με το παραπάνω. Παραπάνω απ’ όσα περιμέναμε ακούσαμε. Πρώτον κα Κουρούκλη είχατε δίκιο. Το βίντεο που ακολουθεί σας δικαιώνει για το σνακ.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kaWVdcK0eDU&feature=g-upl&context=G253a5d5AUAAAAAAABAA]

Δεύτερον αυτό που πυροδότησε τη συζήτηση ήταν η προ ημερησίας τοποθέτηση του γνωστού και μη εξαιρετέου Συνδημότη μας με πολλές ιδιότητες και πολλές ιδέες κου Χ. Μαρίνη.
Με λίγα λόγια ο κος Μαρίνης έκανε λόγο για συμφέρουσα πρόταση που έκανε με την ιδιότητα του διαμεσολαβητή στο Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων προκειμένου να αξιοποιηθούν τα τουριστικά μας πλεονεκτήματα από 1 επενδυτή ο οποίος με την επένδυσή του θα εξασφάλιζε την ευημερία όλου του Δήμου. Έλα όμως που σύμφωνα με τον κο  Μαρίνη ο Δήμος δε βλέπει ή δε θέλει το καλό του και έτσι άφησε αναξιοποίητη μια τόσο συμφέρουσα πρόταση. Το πόσο συμφέρουσα ήταν βέβαια δε θα το μάθουμε ποτέ αφού ο Δήμος φαίνεται να συνεχίζει να αγνοεί την τόσο συμφέρουσα πρόταση!!! Κρίμα και ήταν συμφέρουσα η πρόταση!
Αφορμής αυτού και της πρόσφατης ημερίδας του Loutraki Tourism Organisation ο κος Χ. Μαρίνης αναφέρθηκε στο ρόλο του συγκεκριμένου οργανισμού και στη χρησιμότητά του αντιπαραβάλλοντάς τον ουσιαστικά με την πρόταση που απαξιώθηκε από τον Δήμο.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wMyftNViWio&feature=g-upl&context=G2e6efafAUAAAAAAAAAA]
Η απαξίωση που χαρίζει απλόχερα ο Δήμος- το αγαπημένο θέμα στα τοπικά συμβούλια. Δε θα μπορούσε ο κος Πρόεδρος να το προσπεράσει αφού του δόθηκε μια τόσο θαυμάσια ευκαιρία να το τονίσει. Πως να μη συμφωνήσουμε με το γεγονός ότι ο κάθε Δημότης και πολύ περισσότερο ένα θεσμικό Όργανο όπως η Τοπική Κοινότητα δικαιούνται μια απάντηση έστω και αρνητική. Βέβαια από την άλλη ο Δήμος δεν μπορεί να εξετάζει την όποια θεωρητική πρόταση με την ίδια βαρύτητα, όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ιεραρχία λόγω πληθώρας υποχρεώσεων.
Φυσικά κανένας δεν είχε τίποτα προσωπικό με κανέναν. Φυσικά κανένας δεν είχε βλέψεις. Φυσικά και όταν λέμε “Ανικανότητα”  δεν εννοούμε τους ανθρώπους, αλλά το αποτέλεσμα μην παρεξηγηθεί και μη βιαστεί κάποιος, φερειπείν η κα Κουρούκλη,  να θεωρήσει την ανικανότητα χαρακτηρισμό ομάδας ανθρώπων, όχι είναι χαρακτηρισμός του αποτελέματος. Αχ και βάχ! Αν ο Δήμος μας ήταν πιο διορατικός, αν αξιοποιούσε τον Καλλικράτη ως όφειλε, τώρα όλοι θα έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και όχι μόνο κάποιοι.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=f8xRIvMJdr8&feature=g-upl&context=G2e6efafAUAAAAAAAAAA]

Μετά ακολούθησαν οι αδειοδοτήσεις και για κάνα μισάωρο προσπαθούσαν οι Σύμβουλοι να αναλύσουν την έννοια της λέξης “Υπεραγορά”. Η ερμνηνεία είναι απλούστατη, όπως το διατύπωσαν οι Σοφιστές: δεν υπάρχει συγκεκριμένη αλήθεια, αλήθεια είναι ο,τι μας βολεύει κάθε φορά και μετά τα βρίσκουμε τα επιχειρήματα. Για του λόγου το ασφαλές θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για προέγκριση άδειας που δεν είναι τελεσίδικη, αλλά και όπως είθισται και στο Δημοτικό Συμβούλιο πιέζουν οι ημερομηνίες οπότε έτσι κι αλλιώς ανεξάρτητα από την ψηφοφορία ο ενδιαφερόμενος θα την έπαιρνε την θετική προέγκριση, άρα τι να λέμε. Τι να λέμε λοιπόν καλύτερα δείτε τα ..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JUKYtr6kGco&feature=youtu.be]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Δείτε τα βίντεο και διαβάστε Ελεύθερος Σκοπευτής: Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας. Διαβάστε τι χάσατε

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ

  2. Αποφασιστε αν ειναι καλο το ΛΤΟ. Οχι οπως τα βλεπετ καθε φορα και αμα σας βγαζουν στην απεξω βαρατε

  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΡΙΝΗ ΤΑ ΣΠΑΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΦΕΡ ΤΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *