11/05/2024

Ελεύθερος Σκοπευτής: ΚΡΥΦΗ κοπή της πίτας της άρχουσας παράταξης του Κώστα Λογοθέτη δηλαδή «Με τους πολίτες μπροστά»

2

Ελεύθερος Σκοπευτής: ΚΡΥΦΗ κοπή της πίτας της άρχουσας παράταξης του Κώστα Λογοθέτη δηλαδή «Με τους πολίτες μπροστά»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Καιρός να αγοράσετε κουστούμι ή φράκο αν προτιμάτε γιατί οι κοπές πίτας των παρατάξεων είναι τα πιο must events.
Σήμερα Παρασκευή η παράταξη του Γ. Γκιώνη «Παρέμβαση Πολιτών» κόβει την πίττα στο ζαχαροπλαστείο «ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ» στις  20.00 όπου φυσικά είστε ευπρόσδεκτοι αφού το δημοσιοποίησε στα ΜΜΕ.
Μπορείτε να αποτολμήσετε να παραβρεθείτε και στην κοπή της πίτας της άρχουσας παράταξης του Κώστα Λογοθέτη  δηλαδή «Με τους πολίτες μπροστά». Αυτούς τους πολίτες που ξέχασε να προσκαλέσει δημοσίως, αφού η κοπή της πίτας διαδόθηκε με τρόπο συνωμοτικό μέσω γραπτών μηνυμάτων και από στόμα σε στόμα. Ίσως φταίει το γεγονός ότι θα συνδυαστεί με παραταξιακή συνάντηση.
Αν θέλετε τολμήστε να παραστείτε στην κρυφή κοπή της πίτας την Κυριακή 29 1 2012 στις 17:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, μην ξεχαστείτε όμως και μείνετε ως το τέλος γιατί θα αναγκαστούν να σας απομακρύνουν βιαίως ή εναλλακτικά θα χρειαστεί να γραφτείτε μέλη της παράταξης.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Ελεύθερος Σκοπευτής: ΚΡΥΦΗ κοπή της πίτας της άρχουσας παράταξης του Κώστα Λογοθέτη δηλαδή «Με τους πολίτες μπροστά»

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ

  2. Είναι αυτή η αριστερίζουσα τάση να κρύβουν οτιδήποτε για το οποίο μπορεί να κατηγορηθούν για σπατάλη.΄Ολα στο φώς!? Στα κρυφά όλα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *