27/04/2024

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Τι ζήτησε ο Άρης Μαρίνης Πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου και έκανε έξω φρενών τον Δήμαρχο?

18

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Τι ζήτησε ο Άρης Μαρίνης Πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου και έκανε έξω φρενών τον Δήμαρχο?

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Άρης Μαρίνης,Δημοτικό Λιμενικό ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας,Πρόεδρος,tvtv,Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,Λιμενικό ταμείο ΚορίνθουΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Τι ζήτησε ο δημοκράτης Άρης Μαρίνης Πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου και έκανε έξω φρενών τον Δήμαρχο?

Ο Πρόεδρος του Δημ. Λιμενικού Ταμείου  Άρης Μαρίνης ζήτησε να παραιτηθούν τα 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ως δημοτικοί σύμβουλοι είχαν ψηφίσει την αποπομπή του.

Είναι μια κίνηση ματ αν και βασισμένη στη λογική της αποκατάστασης της ισορροπίας στους κύκλους του Νομικού Προσώπου. Τίθεται όντως θέμα δυσλειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου όταν συστρατεύεται ομάδα εναντίον του Προέδρου. Ενώ έτσι αποφορτίζεται το κλίμα. Με τον τρόπο αυτό ο κ Πρόεδρος απαντά και στην τελευταία ερώτηση που του είχαμε θέσει στη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει: “Πως θα λειτουργήσει σε ένα εχθρικό περιβάλλον;”.

Ύστερα από την πρόταση προς παραίτηση των 5 αυτών μελών o Πρόεδρος έληξε τη συνεδρίαση.

Φυσικά μια τέτοια κίνηση δεν έτυχε αποδοχής από τον κ Δήμαρχο ο οποίος θα προτιμούσε να παραιτηθεί ο Πρόεδρος προς αποκατάσταση της ισορροπίας και όχι 5 σύμβουλοι γι’ αυτό και απευθύνθηκε στον Πρόεδρο φανερά εκνευρισμένος και σε έντονο ύφος τον κατηγόρησε για έλλειψη δημοκρατικότητας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

18 thoughts on “ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Τι ζήτησε ο Άρης Μαρίνης Πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου και έκανε έξω φρενών τον Δήμαρχο?

  1. Κάνει ότι κάνει ο μέντοράς του πετάει μια βόμβα και διακόπτει την συνεδρίαση ! Σας θυμίζει μήπως τότε που παραιτήθηκε ο Κακαβάς από Πρόεδρος; Το είπε και έληξε την συνεδρίαση

  2. Δεν είναι το ίδιο. Ο Κακαβάς παραιτήθηκε παλικαρίσια, δεν ζήτησε να παραιτηθούν οι άλλοι. Μάλλον τα μπερδεύεις λίγο γιατί είναι ακριβώς το αντίθετο αυτό που κάνει ο Πρόεδρος εδώ.

  3. Παιδιά δεν στέκει αυτό το πράγμα που λέει ο πρόεδρος. Δεν είναι σχολείο εδώ να μαλώνετε ποιος φταίει και ποιον πρέπει να διώξουν απ’ την τάξη. Απ’ τη στιγμή που έχει πρόβλημα με τα μέλη του Συμβουλίου ο πρόεδρος πρέπει να παραιτηθεί για να τιμήσει τα παντελόνια που φοράει.

  4. ΣΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ 1 ή 5 ?
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο 1 ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ .ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ κ ΜΑΡΙΝΗ

  5. Τί περιμένανε τα μέλη του ΔΣ, μετά την πρότασή τους για απομπομπή του Προέδρου, που απερρίφθει από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ πανηγυρικά και δεν είχαν παραιτηθεί αυθημερόν, για λόγους ευθυξίας, να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, χωρίς να παρέμβει, όπως παρέμβει ο πρόεδρος και ζήτησε το αυτονόητο. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ και ας αναλάβουν νέα πρόσωπα που θέλουν την συλλογική προσπάθεια, γιατί διαφορετικά θα το επιβάλλουν οι πολίτες, όπως αυτοί πολύ καλά ξέρουν……………………………………………………………

  6. Ο Λογοθέτης προκειμένου να ικανοποιήσει την αλαζονεία του και την έπαρση του διότι ποτέ δεν πίστευε ότι θα βγει Δήμαρχος αλλά γνωρίζοντας ότι δεν θα ξανά βγει ,προσπαθεί να το παίξει Κάο μπόι με μια διαφορά . Προσπαθεί να πυροβολήσει κάποιον αλλά κρατεί το πιστόλι ανάποδα και αυτοκτονεί . Καημένε Λογοθέτη έχεις μεγάλο κεφάλι αλλά μικρό μυαλό .

  7. Φίλε 21,08 ο πρόεδρος έκανε σοφά και ζήτησε την παραίτηση όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν την προσωπικότητα του . Παντελόνια υπάρχουν και γυναικεία σαν και αυτά που φοράει η ομάδα του Δημάρχου . Του προέδρου τα παντελόνια είναι και πολύ αντρικά και το έχει αποδείξει .

  8. Αυτός που πρέπει να παραιτηθεί είναι η δημοτική αρχή του Λογοθέτη μετά από τις ήττες που έχει υποστεί . Είναι μια δημοτική αρχή των δέκα συμβούλων ανίκανη και καταστρεπτική για να διοικήσει τον Δήμο μας . Λογοθέτη όσο νωρίτερα εγκαταλείψεις τόσο καλύτερα .

  9. Αυτός που πρέπει να παραιτηθεί είναι η δημοτική αρχή του Λογοθέτη μετά από τις ήττες που έχει υποστεί . Είναι μια δημοτική αρχή των δέκα συμβούλων ανίκανη και καταστρεπτική για να διοικήσει τον Δήμο μας . Λογοθέτη όσο νωρίτερα εγκαταλείψεις τόσο καλύτερα .

  10. Αυτό θα πει μαγκιά , δεν μασάνε τα λόγια τους .

  11. Το πρόβλημα το έχουν οι άλλοι και για τον λόγο αυτό πρέπει να παραιτηθούν . Ο πρόεδρος που δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι και πανίσχυρος γιατί να παραιτηθεί ?

  12. Ο Λογοθέτης από την 25η Μαρτίου έως και σήμερα 25η Απριλίου έχει σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ στις γκάφες και τις ήττες . Έχει χρεωθεί το μπάχαλο και την ξευτίλα της Εθνικής εορτής , έχει χρεωθεί δυο ήττες για την αποπομπή του Άρη του Μαρίνη , και μια αποτυχημένη προσπάθεια σήμερα να διαλύσει το Δ.Σ του Λιμενικού ταμείου βάζοντας πάντα μπροστά τα βαλσαμωμένα του πουλιά διότι αυτός δεν έχει τον ανδρισμό να το κάνει . Καημένε Λογοθέτη όσο και να προσπαθείς θα σπάζεις τα μούτρα σου . Έχεις καταντήσει αξιολύπητος .

  13. Τι κάνεις ρε μ@@@@@@ένο πας να καταστρέψεις το λιμενικό ταμείο του δήμου?! Δεν το βλέπεις ρε ότι δεν σε σηκώνει το κλίμα! Είσαι πολύ μικρός για να κουβαλήσεις τέτοιο βάρος! Με ποιον πας να τα βάλεις ρε με τον Δήμαρχο?! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ακόμα δεν βγήκες απ’ το αυγό σου και θες να γίνεις και πρόεδρος! Τώρα που ο δήμος περνάει δύσκολες οικονομικές μέρες χρειάζεται ένας ικανός πρόεδρος που να στηρίζει τις αποφάσεις του Δημάρχου και όχι να του βάζει τρικλοποδιές! Ζήτημα ημερών είναι να σε πετάξουν με τις κλωτσιές!

  14. ποια παντελόνια. αυτά δεν είναι ανδρικά.παιδικά είναι. ασε που αυτος δεν θέλει παντελόνια. μπαταρίες θέλει. αφου το παιδί είναι τηλεκατευθυνόμενο. του έστελναν μηνύματα οδηγίες απο το κινητό και ανάλογα έλεγε. αυτοί που σήμερα τον στηρίζουν ,να δούμε αύριο θα τον βάλουν πρόεδρο σε ταμείο.οχι.τον θελουν μονο για να πλήξουν τον λογοθέτη.

  15. Η ουσία της συνεδρίασης είναι και η αποκάλυψη ότι ο Μαρίνης έβαλε στον προυπολογισμό 200.000 ευρώ επειδή του το είπε λέει ο Λογοθέτης τον Ιανουάριο. Μόνο που απο τότε έχουν περάσει τρείς μήνες και τρείς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για αποπομπή του Μαρίνη. Αρα γιατί τα έβαλε.Για να τιμήσει τον Λογοθέτη με τον οποίο είναι στα μαχαίρια. όχι βέβαια.Απλά δεν είναι μόνο μικρός και λίγος. Είναι και επίδοξος κλέφτης. Και ζητάει να μείνει μόνος του για να βουτάει ανενόχλητος.

  16. 20:16 δεν έχεις δίκιο ο Μαρίνης είναι απλά μικρός και λίγος.Κλέφτες είναι αυτοί που τον τριγυρίζουν μήπως και φάνε κάποιο κομμάτι ή κομματάκι απ την πίτα.Εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση γιατί θα πάρει πόδι και ο Λογοθέτης θα τον πατάει όπου τον βρίσκει κι αυτόν και όλη την παρεούλα.

  17. 2132 σιγά μη σκίσει κανένα καλσόν ο Δήμαρχός σου από το πολύ πάτημα. Το ότι γίνατε ρεζύλι των σκυλιών δεν το πήρατε χαμπάρι.Όσο για ποιοί ετοιμάζουν φαγοπότι και ποιοί είναι κλέφτες σύντομα θα το μάθεις και εσύ και η παρέα σου………………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *