25/04/2024

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 600 δις Ευρώ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ & Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ.Θεοδώρων !

0

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 600 δις Ευρώ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ & Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ.Θεοδώρων !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΒρε μπας και είμαστε όντως τυχεροί και δεν το ξέρουμε!

Τουλάχιστον ο κ Μαλούσαρης, επίδοξος θησαυροθήρας και συνταξιούχος πρώην υπάλληλος Περιφέρειας, μας αποκάλεσε τυχερούς. Σε ένα κλίμα συγκρατημένης ευγένειας και ανάμεσα σε κρυφά γελάκια ο κ Μαλούσαρης δήλωσε ότι βρήκε αρκετά για να σωθεί η Ελλάδα και ο Δήμος!  Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο ξίφος του Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου, σε 500 χρυσά τάλαντα, ένα δόρυ και άλλα αντικείμενα τεράστιας αξίας που στο σύνολό τους κοστίζουν 600 δις Ευρώ!

Πως θα τα “σπάσουν” ;
Το 55 % το παίρνει το Υπουργείο Οικονομικών και δίνει στον Δήμο ο,τι αναλογεί. Κάποιοι θεώρησαν ότι αυτό είναι 23 – 27 %. Αν είναι αρχαίος ο θησαυρός (που σύμφωνα με τον κ Μαλούσαρη δεν είναι) περιέρχεται όλος στο Δημόσιο. Ο κ Πρόεδρος πρότεινε να πάρει ο Δήμος σε περίπτωση που θα βρεθεί ο θησαυρός το 10 % δηλ 60 δις.

Επίσης πρότεινε να δεσμευτεί ο κ Μαλούσαρης με εγγυητική επιστολή 5000 ευρώ προς αποκατάσταση του σημείου μετά την εκσκαφή. Τελικά η εγγυητική συμφωνήθηκε να είναι 1000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ Γκιώνη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών τρίβει τα χέρια του, άλλος συμπλήρωσε ότι τρίβει και τα πόδια του.

Ο, τι και να τρίβει ο κ Γλυκοφρύδης αποφάσισε να απέχει επειδή αμφιβάλλει για τη σοβαρότητα του εγχειρήματος. Ναι ο κ Γλυκοφρύδης είναι ο μόνος τόσο πια σοβαρός στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και λίγο χιούμορ δε βλάπτει. Εκτός αν κάτι ξέρει που δεν το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι ( ? ) .

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YHzwXpo83KI&feature=youtu.be]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *