27/04/2024

Είναι ο Δήμαρχος Ψεύτης που θέλει Ψυχίατρο ή είναι ένας αδικημένος Ήρωας που παλεύει με τα λάθη των προκατόχων του για το καλό της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ και του Δήμου;! VIDEO

0

Είναι ο Δήμαρχος Ψεύτης που θέλει Ψυχίατρο ή είναι ένας αδικημένος Ήρωας που παλεύει με τα λάθη των προκατόχων του για το καλό της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ και του Δήμου;!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αρχηγοί Παρατάξεων Δήμος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων,Κ. Λογοθέτης,Γ. Γκιώνης,Π. Παύλου,Γ. Πετρίτσης smallΔημοτικό Συμβούλιο που κινήθηκε σε μεγάλο βαθμό γύρω από το θέμα της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ και της πορείας της εταιρείας προς το κλείσιμο.

Ανταλλάχθηκαν εκατέρωθεν κατηγορίες ξεκάθαρες ή και με υπονοούμενα και ειπώθηκαν βαριές κουβέντες.

Ο Δήμαρχος κατηγόρησε κλασσικά τη Δημαρχία Γκιώνη για αλόγιστη σπατάλη, ενώ εκείνος με τη σειρά του για ανικανότητα και ψέμα. Ο κ Παύλου παρατήρησε ότι με το να επιρρίπτει ο Δήμαρχος ευθύνες στον Γκιώνη δεν απαλλάσσεται ο ίδιος από τις δικές του. Αυτή τη φορά ακούσαμε τα ποσά που χρωστάει η ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ στους πιστωτές και για την αδυναμία να πληρωθούν αυτά. Έγινε λόγος για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τις κινήσεις που γίνονται για να σωθεί η εταιρεία και για τους στόχους που έχει θέσει το ΔΣ.

Για να δείτε τα video πατήστε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *