04/05/2024

Δύο αδέλφια αποκαλύπτουν στον πατέρα τους ότι είναι gay [Video]

0

Δύο αδέλφια αποκαλύπτουν στον πατέρα τους ότι είναι gay [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

https://www.youtube.com/watch?v=L3K0CJ8usPU#t=75
Τα τελευταία χρόνια και τα δύο αδέλφια είχαν ένα βάρος, από το οποίο αποφάσισαν να απαλλαγούν με τη νέα χρονιά. Οι Austin και Aaron Rhodesείναι δίδυμοι, πολύ όμορφοι και ομοφυλόφιλοι, πράγμα που γνώριζε όλη η οικογένειά τους. Εκτός από τον πατέρα τους.

Ένιωθαν ότι ο πατέρας έπρεπε πλέον να το μάθει, για να νιώσουν και οι ίδιοι ελεύθεροι. Ήθελαν το 2015 να είναι μια καλύτερη χρονιά από αυτή που πέρασε και αυτό είπαν στην κάμερα προτού πάρουν το τηλέφωνο που θα τους άλλαζε τη ζωή.

“Το 2015 πιστεύουμε ότι είναι πια καιρός να είμαστε ο εαυτός μας. Ελπίζουμε πως με αυτό που κάνουμε θα σας ενθαρρύνουμε και θα σας εμπνεύσουμε. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράστασή σας”, είπαν στην κάμερα και πάτησαν το κουμπί της κλήσης.

Για κανέναν από τους δύο τους δεν ήταν εύκολο. Και οι δύο ήταν πολύ αγχωμένοι. Κανείς τους δεν ήθελε να κάνει την αρχή. Τον λόγο πήρε ο Aaron, που ενώ ξεκίνησε να μιλά στον πατέρα του, δεν μπόρεσε να πει αυτό που ήθελε και έβαλε τα κλάματα.

Το ίδιο έκανε και ο αδελφός του, με αποτέλεσμα κανείς να μην μιλά και από την άλλη άκρη της γραμμής ο πατέρας να προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Μετά από δύο λεπτά, ο Aaron ηρέμησε και με αυτοπεποίθηση εξομολογήθηκε στον πατέρα του ότι και εκείνος και ο Austin είναι ομοφυλόφιλοι.

Η αντίδραση του πατέρας τους αρκετά ψύχραιμη. Τους είπε ότι συνεχίζει να τους αγαπά, ότι δεν αλλάζει τίποτα στη σχέση τους, ότι συνεχίζουν να είναι δύο φυσιολογικοί άνθρωποι, ότι πρέπει να ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν για να είναι χαρούμενοι.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν τα δύο αδέλφια και μαγνητοσκόπησαν το τηλεφώνημα με τον πατέρα τους. Κανείς να μην φοβάται να είναι ελεύθερος και να κάνει ό,τι του αρέσει. Ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει έναν αγώνα.

Για τους Austin και Aaron Rhodes η αποστολή ήταν εύκολη, αφού η αντίδραση του πατέρα τους ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαν να έχουν. Ίσως να είναι και αυτή που ευθύνεται για τις περισσότερες από πέντε εκατομμύρια προβολές που έχει κάνει μέσα σε δύο ημέρες το βίντεο στο YouTube.

Πολλά είναι και τα σχόλια κάτω από το βίντεο, τα περισσότερα όχι ιδιαίτερα καλά. Η ομοφοβία, άλλωστε, είναι ένα μεγάλο ζήτημα στις ημέρες μας, που δεν αποδέχονται όλοι.

Δείτε την συγκινητική αποκάλυψη και την όμορφη απάντηση του πατέρα:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=L3K0CJ8usPU#t=75]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *