19/04/2024

Δυο λόγια για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και η τελευταία δημόσια τοποθέτησή του [Video]

5

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου υπήρξε ένας πολιτικός άνδρας που είχε θέση για όλα τα θέματα. Οι τοποθετήσεις του άπειρες, οι απόψεις του αρκετές φορές πρωτοποριακές για την τοπική κοινωνία, πάντα μαχητικός και ασυμβίβαστος με ευφράδεια λόγου, αλλά και με ένα χαρακτηριστικό που δύσκολα το συναντάς: το θάρρος της γνώμης του αλλά και της παραδοχής του λάθους του, όταν χρειάζεται.

Ένα παράδειγμα που το αποδεικνύει είναι η τελευταία Δημόσια τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Λουτράκι όταν είχε το θάρρος να αναγνωρίσει δημόσια το λάθος που έκανε και αυτό πραγματικά είναι κάτι που δύσκολα το βλέπει κανείς σε δημόσιες τοποθετήσεις και σίγουρα τιμά αυτόν που το κάνει. Κάτι άλλο που θυμόμαστε είναι η αγάπη του για τη μουσική και το πιάνο, αλλά και ότι ήταν πολύ καλή παρέα για κουβέντα και καλαμπούρι.
Δεν θα μπορούσαμε σε ένα σύντομο κείμενο να ενσωματώσουμε την πολιτική του πορεία, όμως μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως ο Γιώργος Παπαγεωργίου μέχρι την τελευταία στιγμή αγωνιζόταν για το καλό των Αγίων Θεοδώρων και του Λουτρακίου, όπως το έβλεπε και όπως ήθελε να το δουν και οι άλλοι.
Σε τέτοιες περιπτώσεις δύσκολα βρίσκεις κάτι να πεις, θυμάσαι ασύνδετες στιγμές και εικόνες που όταν τις εκφράζεις ωχριούν και χάνουν το νόημα που έχουν στο μυαλό, όμως από την άλλη δεν μπορείς και να μην πεις τίποτα για έναν άνθρωπο που είχε να πει τόσα πολλά…

Καλό του ταξίδι..

Η τελευταία τοποθέτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου στο Λουτράκι με θέμα τους μετανάστες και η στιγμή όπου αναγνωρίζει το λάθος του:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Δυο λόγια για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και η τελευταία δημόσια τοποθέτησή του [Video]

  1. Ήταν παλικάρι και εμπιστεύονταν εύκολα τους άλλους νόμιζε ότι κρατούσαν τον λόγο τους και μετά στεναχωριότανε και το έπαιρνε πολύ κατάκαρδα

  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

  3. Ο Γιώργος ήταν ηθικός και ειλικρινής γι’ αυτό έκανε φίλους και τον ζήλευαν πολλοί ήθελαν δίπλα τους κόλακες

  4. Γιώργο μας άφησες νωρίς ! κρίμα! Κουράγιο στην γυναίκα σου και στην οικογένειά σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *