04/05/2024

Δυναμική και αυστηρή η έναρξη της προεδρίας από την Πρόεδρο του ΔΣ Σωτηρία Κορδαλή

0

Με το … καλησπέρα σας η κυρία Κορδαλή άρχισε να “τακτοποιεί” τα των αρμοδιοτήτων της θέτοντας αρχικά το ζήτημα της συνεδρίασης δια ζώσης που περιορίζεται από τον νόμο δεδομένων των τετραγωνικών της αίθουσας και κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να αποφασίσουν πως θα λειτουργήσει αφού ο ένας εκ των συμβούλων θα πρέπει να παρίσταται μέσω ζουμ μιας και ξεπερνάει τον επιτρεπόμενο αριθμό.
Το επόμενο θέμα που έθιξε είναι η αναγκαιότητα να περιοριστούν οι τοποθετήσεις μέσα στα χρονικά όρια σε ότι αφορά τα προ ημερησίας. Βλέπουμε λοιπόν ότι μας συστήθηκε στον νέο της ρόλο ως αυστηρή και ακριβοδίκαιη δείχνοντας ευθύς εξαρχής ότι δεν προτίθεται να βάλει νερό στο κρασί της.
Από τα δύσκολα επίσης που επιχείρησε να κάνει είναι να βοηθήσει τον Δημοτικό Σύμβουλο κ Χρήστο Ασημακόπουλο να αξιοποιήσει την τεχνολογία προκειμένου να “σηκώσει χεράκι”  ψηφιακά. Το άλλο δύσκολο που καλείται να κάνει είναι να ακούσει την κάθε παρατήρηση των αρχηγών που νιώθουν ότι δεν εισακούστηκαν μέχρι σήμερα και προσέτρεξαν τώρα στην νέα πρόεδρο ευελπιστώντας ότι σηματοδοτείται νέα εποχή. Ο κ Καραπανάγος για παράδειγμα μεταξύ άλλων περίμενε να παραχωρηθούν τώρα, ύστερα από αναμονή 1.5 έτους, γραφεία στους αρχηγούς των παρατάξεων επειδή άλλαξε ο Πρόεδρος, δεν ξέρω πως το συνέδεσε.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *