07/05/2024

Διαμάντια στο μάτι και άλλα 4 trends από τη Νέα Υόρκη

0

Διαμάντια στο μάτι και άλλα 4 trends από τη Νέα Υόρκη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Διαμάντια στο μάτι και άλλα 4 trends από τη Νέα Υόρκη
Διαμάντια στο μάτι και άλλα 4 trends από τη Νέα Υόρκη

Τι να μας περιμένει άραγε και ποιες τάσεις κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις εβδομάδες μόδες για το φθινόπωρο/χειμώνα του 15/16; Η Νέα Υόρκη καλωσόρισε στις πασαρέλες της, τα νέα trends και εμείς είπαμε να ρίξουμε μια ματιά, έτσι για να μην μας πουν και αδιάβαστες.

Αν και περιμένουμε πώς και πώς ρο καλοκαίρι να μας επισκεφθεί, και να ξεχυθούμε στους δρόμους με τα αέρινα παλ φορέματα, περπατώντας στην πόλη και στα νησιά, με σταγόνες δροσιάς και φρεσκάδας, η Νέα Υόρκη προδίδει τα hot trends της επόμενης χειμωνιάτικης σεζόν και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε.

Αν αγαπάμε λίγο την εποχή των 70’s, και δεν φοβόμαστε τη γοητεία του λευκού, ενώ τα καινοτόμα αξεσουάρ μάς τραβάνε την προσοχή, μάλλον η μόδα του επόμενου χειμώνα θα γίνει αγαπημένη και μάλιστα θα την υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες.

Pure and Simple

image

Jason Wu
Σε αυτήν την εβδομάδα μόδας υπήρξε μία ομοφωνία όσον αφορά το θέμα του μακιγιάζ. Τα περισσότερα μοντέλα περπάτησαν στις πασαρέλες σχεδόν άβαφα, φρεσκάροντας απλά λίγο την εικόνα τους και καλύπτοντας μονάχα τα πιο επικίνδυνα σημεία, όπως οι ενοχλητικοί και παρείσακτοι μαύροι κύκλοι. Απλά και φυσικά, διατάζουν οι ειδήμονες της μόδας.

Σχετικά: Είμαστε πιο όμορφες χωρίς το make up

Η λευκή νότα

image
DKNY
Το λευκό, μάλλον, θα πρωταγωνιστήσει και τον επόμενο χειμώνα και όπως φαίνεται θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διαδρόμων. Αυτή η λευκή νότα, μάλλον πηγάζει από τις καιρικές συνθήκες, με το χιόνι να ασκεί επιρροή στους σχεδιαστές. Ακόμη και για πιο casual εμφανίσεις, το λευκό συνιστάται ανεπιφύλακτα. Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, τηλεοπτικές περσόνες, σταρ του κινηματογράφου και fashion icons, το προτιμούσαν σε πολλές από τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Σχετικά: Μόδα: Είναι το λευκό η καινούρια τάση;

Τα καινοτόμα αξεσουάρ λάμψης

Rodarte
image
Μικρές λεπτομέρειες λάμψης που θα διακοσμούν την περίμετρο των οφθαλμών μας, φαίνεται να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας. Μία διαφορετική, ιδιαίτερη, κομψή μεν, εκκεντρική δε νότα αρχίζει να αποκτά δυναμική. Ίσως να μην είναι η παρθενική εμφάνιση για ένα τέτοιο αξεσουάρ, αλλά σίγουρα, έχουμε πολύ καιρό, να δούμε κάτι αντίστοιχο.
Η εποχή των 70’s

Altuzarra
imageΤο μεγάλο comeback! Η εποχή των 70’s, εδώ και περίπου δύο χρόνια, επιστρέφει δυναμικά στη μόδα. Τα κρόσια, στοιχείο έντονο την εποχή των 70’s, κυριαρχούν σε καλοκαιρινές και χειμερινές κολλεξιόν, ενώ τα γοητευτικά ταγιέρ, είναι η εναλλακτική λύση μιας πολυφορεμένης ζακέτας. Μήπως να κάνουμε καμιά “επιδρομή” στην γκαρνταρόμπα της μαμάς ή της θείας;

Τα μεγάλα κουμπιά

Edun
image
Αν η γιαγιά μας έχει φυλαγμένα κουμπιά, βελόνες και κλωστές, ας αρχίσουμε τη ραπτική, στολίζοντας, ζακέτες και παλτό. Αυτό το μοτίβο των μεγάλων κουμπιών φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο και να γοητεύει σχεδιαστές και οίκους μόδας. Ένα μεγάλο κουμπί, μπορεί αναμφισβήτητα να αναδιαμορφώσει και να φρεσκάρει κάποιο ξεχασμένο vintage παλτό, που ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να το φάει ο σκόρος. Αν αγαπάμε τα μεγάλα κουμπιά, γιατί όχι; Είναι το αξεσουάρ της αναζωογόνησης.

Πάντως, τα ανερχόμενα trends θα λέγαμε πως μάς είναι αρκετά οικεία, χωρίς να χρειαζέται πολλή αφαιρετική σκέψη, και ιδιάιτερα φίλτρα για να υιοθετήσουμε μερικές από τις ανωτέρω φρέσκιες ιδέες. Πριν, όμως, έχουμε και μια άνοιξη κι ένα καλοκαίρι να απολαύσουμε. Σαν πολύ δεν καθυστερούν φέτος;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *