09/05/2024

Διαλέγουμε παλτό ανάλογα με το σωματότυπο

0

Διαλέγουμε παλτό ανάλογα με το σωματότυπο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Το παλτό δεν εξυπηρετεί μόνο στο να μας ζεστάνει, αλλά αποτελεί και μια στιλιστική επιλογή που οφείλει να αναδείξει το στιλ μας, αλλά και τον πιο όμορφο εαυτό μας. Ας διαλέξουμε λοιπόν παλτό ανάλογα με τον σωματότυπό μας! 

 

Σωματότυπος σωλήνας

Σωματότυπος σωλήνας:

Πρόκειται για τον σωματότυπο που είναι ενιαίος από πάνω μέχρι κάτω, σαν ένας σωλήνας. Εάν λοιπόν έχετε τέτοιο σώμα προτιμήστε ένα παλτό με φαρδιά πέτα, τα οποία θα σας προσθέσουν όγκο στο στήθος, το οποίο θα έχει μια ζώνη στη μέση για να σας δημιουργήσει της απαραίτητες καμπύλες.

 

 

Σωματότυπος σωλήνας

Σωματότυπος κλεψύδρα

Σωματότυπος κλεψύδρα:

Είναι ο σωματότυπος της γυναίκας με πολύ λεπτή μέση, αλλά που οι πλάτες και η περιφέρεια είναι σε ίδιο περίπου μέγεθος. Εάν λοιπόν έχετε αυτό το σώμα προτιμήστε ένα παλτό με συμμετρικές τσέπες, οι οποίες θα διασφαλίσουν την αρμονία στο σώμα σας, τονίζοντας την λεπτή σας μέση με μια ζώνη.

 

 

Σωματότυπος κλεψύδρα

Σωματότυπος μήλο

Σωματότυπος μήλο:

Πρόκειται για τον σωματότυπο της γυναίκας με μεγάλο κορμό. Εάν λοιπόν έχετε σώμα μήλο, για να σας κολακεύσει ένα παλτό θα πρέπει να έχει ίσια γραμμή, που δεν θα διαγράφει στη μέση και ένα βαθύ V το οποίο θα δώσει χώρο στο πληθωρικό σας ντεκολτέ.

 

 

Σωματότυπος μήλο

Σωματότυπος αχλάδι

Σωματότυπος αχλάδι:

Είναι ο σωματότυπος της γυναίκας με μεγάλη περιφέρεια αλλά στενή μέση. Εάν λοιπόν έχετε αυτό το σώμα φορέστε ένα παλτό με κουμπιά που να κρύβει την περιφέρεια σας και να αναδεικνύει τα πόδια σας, αφήνοντας τα κουμπιά να τραβήξουν την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος.

 

 

Σωματότυπος αχλάδι

Δείτε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2011/12/dialexte-palto-analoga-me-swmatotupo-sas/#ixzz2m3fPrawm

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *