02/05/2024

Διαζύγιο Γ. Κακούρου – ΠΑΣΟΚ [VIDEO]

4

Διαζύγιο Γ. Κακούρου – ΠΑΣΟΚ. [ VIDEO ], Σχολικές καθαρίστριες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος πρώτη φορά τόσο ανοιχτά διαχωρίζει τη θέση του από το κίνημα που τόσο είχε στηρίξει.

Με αφορμή το θέμα με τις σχολικές καθαρίστριες ο κ Κακούρος απάντησε σε ερώτησή μας και δήλωσε πλέον ανοιχτά ότι όταν ένας πολιτικός φορέας δεν τον εκφράζει πλέον, δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο κ Κακούρος είχε διατελέσει Γραμματέας Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου. Ο κ Κακούρος πλέον έχει βρει κάποιον άλλον πολιτικό σχηματισμό που εκφράζει στα περισσότερα σημεία τις θέσεις του. Αυτό το διαζύγιο με το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κάτι το πρόσφατο, απλώς όπως μας είπε δεν είναι γνωστό επειδή δε θεώρησε ότι θα έπρεπε να βγει και να το ανακοινώσει δημοσίως.

[youtube=http://youtu.be/1rbZeJJoNQY]

Στο παρακάτω video ο κ Κακούρος, με την ιδιότητα του Προέδρου Β/θμιας Σχολικής επιτροπής, τοποθετείται στο θέμα του προβλήματος που δημιουργείται λόγω διαθεσιμότητας σχολικών φυλάκων, μιλάει χωρίς να μασάει τα λόγια του για τις σχολικές καθαρίστριες για τα προβλήματα στα σχολεία και γενικότερα για την κατάσταση στη χώρα.

[youtube=http://youtu.be/MYq68yb3lqs]

Πηγή:loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Διαζύγιο Γ. Κακούρου – ΠΑΣΟΚ [VIDEO]

  1. Δεν είχε στηρίξει ο Γιάννης το κίνημα. Το κίνημα είχε στηρίξει τον Γιάννη.

  2. ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ! ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

  3. Επίπεδο ζήλειας #134
    -Που είσαι;
    -Σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ…
    -Και γιατί ακούω κόσμο;;;;;

  4. Ας είναι ότι θέλει. Αυτό που απασχολεί τον κάθε πολίτη είναι να κάνει σωστά τη δουλειά του και ο Γιάννης ο Κακούρος είναι από τους λίγους νέους αντιδημάρχους που είναι σοβαρός και προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του με συνέπεια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *