26/04/2024

Διαβάστε τι έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο 31 10 2011, σχολιασμός από Ελεύθερο Σκοπευτή

0

Δημοτικο Συμβουλιο Λουτρακιου - Αγ. ΘεοδωρωνΠραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων στις 31 10 2011, αν και έμεινε ημιτελές σαν την 8η συμφωνία του Σούμπερτ, μιας και είμαστε ένας Δήμος του πολιτισμού, αλλά όχι του αθλητισμού.
Αλλά για ποια συμφωνία να μιλήσουμε αφού όλοι διαφωνούναν και τελικά συμφωνούν και ψηφίζουν τις περισσότερες φορές ομόφωνα, άντε και πλειοψηφικά.
Η σφαγή Προέδρων με θέμα το Κολυμβητήριο και την καλύτερη αξιοποίησή του, μάλλον μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αν και συζητήθηκε «εν τάχει».
Το site του Δήμου που αποκτά όλο και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα προσπαθεί να αντέξει στις κακουχίες, όχι των server που δεν είναι βέβαιο ότι διαφυλάσσουν την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, ούτε και της αυτόματης μετάφρασης. Το site προσπαθεί να αντέξει στην καλοπροαίρετη κριτική όσων θέλουν το καλύτερο για τον τόπο μας. Πάντως οι εργαζόμενοι αφιλοκερδώς κουράστηκαν, αλλά τα κατάφεραν να επιλέξουν γήινα χρώματα. Χθες αποκαλύφθηκε το όνομα ενός από τους μοχθούντες για το site, άντε σιγά σιγά να μάθουμε και τους υπόλοιπους, για να τους ευχαριστήσουμε, όπως εύστοχα το παρατήρησε ο κος Γκιώνης.
Αχ αυτό το σχολείο! Πόσο σχολαστικά προετοιμάζονται για την κατασκευή του; Και από την άλλη οι αχάριστοι και πάντα έτοιμοι για καταλήψεις μαθητές συνεχίζουν να έχουν αιτήματα!
Πράματα και θάματα στην Αντιδημαρχία Πολεοδομίας, λες και χτίζεται η πόλη απ’ την αρχή!
Τελικά το παρα πέντε πολύ πετυχημένο σίριαλ, το θυμηθήκαμε από το συνεχές «παρά πέντε» που χρησιμοποιείτο από την Αντιπολίτευση η οποία σήμερα ξαφνικά αποκαλείτο από τη Δημοτική Αρχή «Αξιωματική».
Ο λόγος του κου Λόη μας έκανε να αισθανθούμε ότι βρισκόμαστε σε δικαστική αίθουσα και όχι σε αίθουσα Δημ. Συμβουλίου, μάλλον γι’ αυτό ευθύνονται οι προσφωνήσεις «κε Πρόεδρε», «κε Συνάδελφε» και η επιρρέπεια προς την καθαρεύουσα, καλό θα κάνει στα ελληνικά μας «αγαπητοί φίλοι και παιδιά».
Η δικαστική αίθουσα μετατράπηκε σε σχολική όταν συζητήθηκε η έγκριση Ο.Ε.Υ. η κα Βασιλείου, την οποία ευχαρίστησε πολλάκις η κα Πρωτόπαππα, μας έδωσε την εικόνα της καλής “μαθήτριας” που έλεγε άπταιστα το μάθημα υποβοηθούμενη από τις ερωτήσεις του κου “Καθηγητή” – Γ. Κακαβά.
Μεγάλη κινητικότητα στις θέσεις των Συμβούλων, μέχρι τον κο Γλυκοφρύδη είδαμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης, για την κουβεντούλα του κου Μπάκου – Προέδρου με το κο Γκιώνη – Τέως Δήμαρχο, πίσω από τα έδρανα  δημοσία θέα, δε λέμε τίποτα. Τι να μη μιλιούνται; Εξάλλου ο κος Πρόεδρος εκθείασε το έργο του τέως Δημάρχου και με το δίκιο του, όντως ο αθλητικός τουρισμός πρέπει να προωθηθεί, όντως η πίτα του κολυμβητηρίου είναι μεγάλη, ποιος αντιλέγει;
Κανείς δεν αντιλέγει, τουναντίον, απλώς ο κάθε Πρόεδρος, και όχι μόνο, έχει τη δική του οπτική γωνία, αυτό θα πει πολυφωνία, για να επιστρέψουμε και πάλι στην τέχνη.
Βγαίνουν όμως και κάποιοι «κολυμπήθρες» και λένε πόσο θα στοιχήσει η συντήρηση….
Η δωρεάν άθληση των Δημοτών θα ήταν ιδανικό παράδειγμα μιας δίκαια δομημένης κοινωνίας κε Δέδε, κε Δημήτρη Δέδε, σπεύδω να το διευκρινίσω πριν το επισημάνει για πολλοστή φορά ο κος Δέδες ο Γεώργιος.
Ο κος Μπάκος ξέρει πόσος χρόνος του αναλογεί και δευτερολογεί. Είναι ή δεν είναι Πρόεδρος; Και μάλιστα πολύ μαχητικός.

Πιο μαχητικός όμως απ’ όλους ο κος Δήμαρχος, ο οποίος αφού έκλεισαν βέβαια οι κάμερες, ενώ όμως η αίθουσα του Συμβουλίου ήταν γεμάτη από κόσμο και περίεργα αυτιά ωρυόταν αρχικά απευθυνόμενος στην κα Πρωτόπαππα και αργότερα επεκτείνοντας τη φωναχτή μυστική του αλήθεια και σε άλλους. Το ίδιο συνεχίστηκε και έξω από την αίθουσα κοντά στην έξοδο του κτηρίου. Πόσο να προσποιηθούμε κε Δήμαρχε ότι δεν ακούσαμε τα όσα δεν απευθύνονταν στα αυτιά μας; Ή μήπως ελπίζατε παρελπίδα κάποιος να διαδώσει τη δίκαιη αλήθεια σας για τη χωματερή και το κολυμβητήριο;

Επισκεφθείτε μας αργότερα για να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα του εν λόγω Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *