09/05/2024

Δημοτικό Συμβούλιο της 23 11 2011. Σχολιασμός απο τον Ελεύθερο Σκοπευτή

0

Δημοτικό Συμβούλιο της 23 11 2011. Σχολιασμός απο τον Ελεύθερο Σκοπευτή

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Όσο περιμένετε όλα τα videos του Δημοτικού Συμβουλίου μόνο στο www.tv-tv.tk , παρακαλώ διαβάστε…

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 23 11 2011 ξεκίνησε με ένα ποτ πουρί του Διονύση Σαββόπουλου σε μία επιστολή του Ναυταθλητικού Ομίλου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, την οποία αναγίγνωσκε ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου.
Κατά τη διάρκειά του εθίγησαν θέματα όπως η συντήρηση της ποιότητας του νερού του περιβόητου κολυμβητηρίου, το μέλλον της Διώρυγας, η ελευθερία του λόγου των Δημοτών στα Δημοτικά Συμβούλια, το γνωστό θέμα με τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, αλλά και η θέση του Δήμου σε σχέση με τους Συνεταίρους. Εκτοξεύτηκαν κατηγορίες όπως και στα προηγούμενα Συμβούλια από τους εκπροσώπους της Αντιπολίτευσης στη Δημοτική Αρχή αλλά και στο Δήμαρχο προσωπικά. Ο λόγος του τελευταίου ήταν αιχμηρός και καυστικός θύμιζε περισσότερο αντεπίθεση παρά λογοδοσία. Ο λόγος της Αντιπολίτευσης όπως ήταν αναμενόμενο έντονος.
Κάποια Δημοτική Σύμβουλος βρήκε χρόνο να διαβάσει εφημερίδα στη διάρκεια του Δημ. Συμβουλίου.
Είχαμε και ενημέρωση από τον κο Ν. Λόη για τα θεατρικά δρώμενα, αν και σύμφωνα με την ταπεινή μας άποψη τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα όσα βλέπουμε στα Δημ. Συμβούλια. Είχαμε και ενημέρωση για την 1η Τουριστική Ημερίδα για την Τουριστική Ανάπτυξη της Κορινθίας, αλλά και για τα όσα ειπώθηκαν σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με την κα Μ. Καραβασίλη.
Οι συντονισμένες κινήσεις για την επίλυση των σημαντικών θεμάτων όπως οι Αποθήκες της Σουσάκι Λοτζίστικς θα απέφεραν ενδεχομένως καλύτερα αποτελέσματα. Η πρόσκληση έγινε.
Όχι όπως κάποια άλλη πρόσκληση, το Savoir Vivre προστάζει οι προσκλήσεις να επιδίνονται εγκαίρως.
Ο Προϋπολογισμός αναμορφώθηκε μερικώς επί της ψηφοφορίας ομόφωνα, ομόφωνα. Που να χωρέσουν τόσα έργα σε τόσο μικρά ποσά;!
Τώρα δεν ξέρουμε αν είναι καλό που έλειπαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Δέδες και Σπ. Νικολάου στη συζήτηση για την μερική αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, λίγο φως εν συντομία έριξε ο Αντιδήμαρχος κος Γλυκοφρύδης. Ίσως καλύτερα έτσι, επειδή  κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι χάρηκαν που πρόλαβαν να δουν τον αγώνα. Αλλιώς ποιος ξέρει πόσο θα τραβούσε το Συμβούλιο. (μέχρι τις 22:00).
Τι περιμένουμε από δω και μπρος;
Να δούμε την πόλη φωταγωγημένη με λάμπες οικονομίας και με εορταστικά φώτα.
Αθλητικές εγκαταστάσεις, αν και λίγο μακριά, μάλλον και αυτό αποτελεί στοιχείο της άθλησης.
Οι αποθήκες στο Σουσάκι εν τέλει να μη λειτουργήσουν.
Ο κος Παύλου να μην ξανααναφερθεί στο θέμα του πορίσματος.
Η Διώρυγα να προσλάβει επιπλέον προσωπικό.
Οι δρόμοι να επισκευαστούν άψογα, το ΚΑΠΗ να ανοίξει τις πόρτες του  και οι Δημότες να εκφράζονται ελεύθερα στα Δημοτικά Συμβούλια. Ζήτω!!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *