Δηλώσεις Προέδρου ΔΟΠΑΠ “Προμηθέας” Ν. Λόη για την επίσκεψή του στη Μόσχα. Τι εξασφάλισε για τον Δήμο Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων

0

Δηλώσεις Προέδρου ΔΟΠΑΠ “Προμηθέας” Ν. Λόη για την επίσκεψή του στη Μόσχα. Τι εξασφάλισε για τον Δήμο Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ “Προμηθέας” Ν. Λόης επισκέφθηκε τη Ρωσία και συγκεκριμένα τη Μόσχα ύστερα από πρόσκληση που δέχθηκε από τον αντίστοιχο Οργανισμό του Δήμου Μόσχας, προκειμένου να προωθήσει τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων ως Τουριστικό Προορισμό. Ως αποτέλεσμα της επίσκεψής του κατάφερε σε πρώτη φάση να  δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα αλληλεγγύης και φιλίας μεταξύ των δύο λαών. Πιο απτό αποτέλεσμα που επετεύχθη  είναι η εξασφάλιση διεξαγωγής μιας έκθεσης φωτογραφίας με συμμετέχοντες Μοσχοβίτες και Λουτρακιώτες δημιουργούς καθώς και προβολή ταινιών μικρού μήκους που θα διεξαχθεί στην πόλη του Λουτρακίου στις 27 Σεπτεμβρίου.

Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό αλλά συναντήθηκε με επιστήμονες που ειδικεύονται στον έλεγχο της ποιότητας των νερών, ενημερώθηκε και για την πρωτοποριακή τεχνολογία επεξεργασίας απορριμάτων που εφαρμόζεται σε πόλεις της Ρωσίας και οραματίστηκε την εφαρμογή αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας στον Δήμο μας. Ας μην ξεχνάμε ότι αν αναλύσουμε το ακρωνύμιο ΔΟΠΑΠ προκύπτει Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος. Συνεπώς όταν μια νέα τεχνολογία επιδρά θετικά στο Περιβάλλον δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον κ Πρόεδρο. Χάρις στη συγκεκριμένη τεχνολογία τα άχρηστα απορρίμματα μπορεί να αξιοποιηθούν στην οδοποιία με την μετατροπή που υφίστανται.

Τέλος ο κ Πρόεδρος θέλησε να περάσει το μήνυμα της παγκόσμιας κοινωνίας χωρίς ρατσιστικές προκαταλήψεις όποιου είδους και φυσικά την αναγκαιότητα για ενότητα μέσα στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύει ο Δήμος.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IFwHLR2pek0]

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *