28/04/2024

Δεντροφύτευση και στους Αγ. Θεοδώρους

9

Δεντροφύτευση και στους Αγ. Θεοδώρους

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δεν φωτογραφήσαμε και τα 50 δέντρα που φυτεύτηκαν στους Αγ. Θεοδώρους από τα συνολικά 75 που πρόκειται να φυτευτούν στο πλαίσιο του επιπλέον εξωραϊσμού της όμορφης πόλης που ανήκει στο Δήμο μας. Αυτό για να μην ζηλεύουν το Δήμαρχο της Κορίνθου που συνεχώς φυτεύει και ομορφαίνει την Κόρινθο, αλλά και φυσικά για να μην παραπονιούνται οι συνδημότες μας από τους Αγ. Θεοδώρους ότι δεν γίνονται έργα στην πόλης τους κοιτάζοντας με μισό μάτι τους Λουτρακιώτες που θεωρούνται απ’ τους Αγιοθοδωρίτες πιο ευνοημένοι.
Βέβαια τα δέντρα χρειάζονται και φώτα δίπλα τους για να φαίνονται τη νύχτα και να δίνουν μια γραφική εικόνα εκατέρωθεν , στον κεντρικό δρόμο (Στα Πευκάκια) γι’ αυτό τοποθετούνται και συμπληρωματικά φανάρια για να ολοκληρωθεί το τοπίο.
Για άλλη μια φορά μπράβο στον Αντιδήμαρχο που μερίμνησε για να γίνει και αυτό το έργο που δεν είναι φυσικά από αυτά που υπογράφονται, αλλά είναι από αυτά που υλοποιούνται.

[slideshow]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Δεντροφύτευση και στους Αγ. Θεοδώρους

  1. ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!! ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΝΤΕ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ! Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΟΥΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ?

  2. μη βαρατε μη βαρατε τα σωστα ειναι σωστα και πρεπει να τα βλεπουμε και να τα αναγνωριζουμε. ισως αυτο ειναι το πρωτο βημα και θα τα φτιαξει ολα ο Κωστας σιγα σιγα

  3. Πότε θα τα φτιάξει φίλε 09:40? Δεν του έμεινε χρόνος για άλλα θα και θα πότε θα ασχοληθεί σοβαρά και όχι μόνο στα λόγια; τι είμαστε άνθρωποι άλλης κατηγορίας; Όλο προβλήματα τους φερνουμε. Το νερό μας δεν πίνετε όμως δεν μας χαμήλωσαν την τιμή αυτο δειχνη ότι μας γράφουν κανονικά στα τέτοια τους. από λόγια χωρτάσαμε

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..

  5. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ

  6. 22΄46 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  7. 22:56 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *