03/05/2024

Δείτε τον Δήμαρχο να κατηγορεί τον Τσοβόλα: “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ” και όσους ήταν υπέρ αυτής της τακτικής-Τοποθέτηση Δοσσαρά,διαφωνία με Κακαβά

7

– Δείτε και τον Λογοθέτη να κατηγορεί τον Τσοβόλα: “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ” και όσους ήταν υπέρ αυτής της τακτικής

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μικρογραφία

Ο Δήμαρχος προς υπεράσπισή του διερωτήθηκε ρητορικά για το αν θα πρέπει κάθε φορά που κάποιος θέλει να δει το Σπα να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο ή το ΔΣ της εταιρείας. Σε σχέση με την αγωγή του 2006 απευθύνθηκε ευθέως στον κ Δοσσαρά προκαλώντας τον να απαντήσει για το αν έχει κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί ότι υπήρχε συμφωνία με τον εργολάβο που θα έπαιρνε τα χρήματα από την αγωγή. Ο Δήμαρχος φώναζε ότι δεν απεμπόλησε τίποτα, έκανε λόγο για επαναστατική γυμναστική και είπε ότι αρνείται να πάει συμπολίτες του σιδεροδέσμιους. Τελικά είπε δείχνοντας να ξεπερνάει τα όριά του: “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ” .

Σε αυτό ο Γ. Κακαβάς λαβών τον λόγο απάντησε ότι αν ο Δήμαρχος κατηγορεί τον κ Τσοβόλα να το πει.

Εκεί ήταν που ξεκάθαρα ο Δήμαρχος δήλωσε πως ναι τον κατηγορεί τον κ Τσοβόλα και ο κ Κακαβάς διαπίστωσε πως ο Δήμαρχος ήταν ένθερμος υποστηρικτής της υπόθεσης Τσοβόλα μέχρι την αποχώρηση του Γ. Κακαβά από την παράταξη, οπότε άλλαξε στάση άρδην.

 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ThG5jlWdyo0]

Μικρή αναδρομή για να καταλάβαιτε τι προηγήθηκε λίγο πριν το παραπάνω:

Τον λόγο πήρε και ο κ Δοσσαράς λέγοντας ότι από την εποχή που ο Δήμαρχος Λουτρακίου ήταν από τα ιδρυτικά και επίτιμο μέλος του ΕΟΤ φτάσαμε να συζητάμε για το αν θα ανήκει το κτήριο του Υδροθεραπευτηρίου στον Δήμο. Είπε ότι ήρθαν στο συμβούλιο για να δουν το τι συμβαίνει ενώ δεν έχει γίνει διοικητικό συμβούλιο και γενική συνέλευση και ακούνε αυτά που ακούνε.
Σύμφωνα με τον κ Δοσσαρά είχε γίνει συμφωνία με τον εκπρόσωπο της Αλέξανδρος Τουριστικής ώστε με τα προσδοκώμενα χρήματα από την αγωγή σε μηνιαία βάση να έπαιρνε αντίτιμο από τα χρωστούμενα. Ο κ Δοσσαράς αναρωτήθηκε γιατί παραχωρήθηκε το πάρκο Δεξαμενής ενώ θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα και τι γίνεται με τους Καταρράκτες. Αναφερόμενος σε δηλώσεις του Δημάρχου ότι δε θέλει να πάει συμπολίτες του σιδεροδέσμιους ο κ Δοσσαράς συνόψισε στοχεύοντας τον Δήμαρχο: “Όχι μόνο δε διεκδικούμε αλλά απεμπολούμε”.

Ειπώθηκαν και άλλα, όμως καλύτερα να δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα, αξίζει τον χρόνο που θα χάσετε

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Mislmz1H_M4]

[youtube=http://youtu.be/A55N5J_SiUY]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Δείτε τον Δήμαρχο να κατηγορεί τον Τσοβόλα: “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ” και όσους ήταν υπέρ αυτής της τακτικής-Τοποθέτηση Δοσσαρά,διαφωνία με Κακαβά

  1. Το πόρισμα Τσοβόλα εσείς το επιβάλλατε στρατηγέ. Γιατί ο δήμαρχος να ακολουθήσει την τακτική σας αφού δεν είστε στο πλευρό του;

  2. Ο Δήμαρχος έχει ξεφύγει τελείως , η δεν ξέρει τι λέει η δεν ξέρει τι του γίνεται , μάλλον άρχισε να γίνεται πολιτικά επικίνδυνος για τον τόπο .

  3. ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΚΑΒΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!!!!!!

  4. Το νέο σύνθημα: Πες τα όλα για Τσοβόλα!!!
    Το “Τσοβόλα δωσ’ τα όλα” πάλιωσε

  5. GRAfikos teinei na ginei o stratigos me to porisma tsovola…eleos poia

  6. Δεν τείνει, είναι κολημένος όσο δεν πάει

  7. Στο μαντρί του Λογοθέτη ούτε ο λύκος δεν θέλει να πάει, γιατί του έχουν απομείνει ψοφήμια??? Όσο για το πόρισμα που λέτε μάλλον δεν καταλάβατε ότι ο Δήμαρχος και τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας δίνουν ή έδωσαν εξηγήσεις ως κατηγορούμενοι στην προκαταρκτική εξέταση που γίνεται. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, ιδίως για Περαχώρα μεριά, εξαιρουμένου του Γλυκοφρύδη που απαίτησε, από τον δήμαρχό του, να τον αντικαταστήσει εγκαίρως[πρώτο εξάμηνο] από την εταιρεία..Θα έχουμε πολύ γέλιο Περαχωρίτες και λοιποί δημότες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *