04/05/2024

Γ Δέδες 40.000 για λογισμικό για τις σχολικές επιτροπές. Ενώ οι άλλοι Δήμοι πληρώνουν 4.000 ευρώ εμείς πληρώνουμε 20.000 ευρώ! Να παραιτηθεί ο Δ.Δέδες ζήτησε η κα Πρωτοπαππά (VIDEO)

4

Γ Δέδες 40.000 για λογισμικό για τις σχολικές επιτροπές. Ενώ οι άλλοι Δήμοι πληρώνουν 4.000 ευρώ εμείς πληρώνουμε 20.000 ευρώ! Να παραιτηθεί ο Δ.Δέδες ζήτησε η κα Πρωτοπαππά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Βρήκαμε συνεργάτες από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν είναι φίλοι μας λέει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Δέδες κάνοντας λόγο για Δαιδαλώδες νομοθετικό πλαίσιο.

10.000 + ΦΠΑ μόνo για τα προγράμματα. τα υπόλοιπα μάλλον για την υπάλληλο.

Ο κος Γκιώνης μίλησε με αριθμούς
Για κάτι που 26 σχολεία στο Κιάτο, 18 Δημοτικά, 77  Νηπιαγωγεία στα Χανιά 16 Γυμνάσια, 11 Λύκεια και  13 ΕΠΑΛ   πληρώνουν 4.000 ευρώ εμείς πληρώνουμε 20.000 ίσως και περισσότερα ανά σχολική επιτροπή, μάλλον οι άλλοι πάνε να τα διαλύσουν όλα και εμείς πάμε να οργανωθούμε.

Ο κος Πετρίτσης δεν σας πρότεινε κε Δέδε Γεώργιε να παρανομήσετε εγκαθιστώντας το ίδιο λογισμικό σε 2 υπολογιστές, πράγμα το οποίο ισχυρίζεστε ότι δε γίνεται (αν το θέλει κανείς βέβαια θα μπορούσε και να τα καταφέρει ή να πληρώσει 2 άδειες χρήσης αντί για 2 λογισμικά ή να αναζητήσει προγράμματα ανοιχτού κώδικα, αυτό το γράφουμε για όσους θέλουν να εμφανίζονται προοδευτικοί και σχετικοί με το διαδίκτυο κ Αντιδήμαρχε Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης)
Αυτό που ρώτησε ο κος Πετρίτσης είναι γιατί να μη χρησιμοποιηθεί ένα λογισμικό σε έναν υπολογιστή και να το μοιράζονται οι 2 σχολικές επιτροπές. Προς τι η σπατάλη.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν έχει σημασία ότι τα χρήματα δεν θα προέλθουν από τα ταμεία του Δήμου αλλά από επιχορηγήσεις.

Δεν ξέρουμε αν ειπώθηκε από σύνεση ή για ισορροπία πάντως θα συμφωνήσουμε με τον κ  Πρόεδρο του ΔΣ ότι στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε τέτοια ποσά ηχούν στα αυτιά μας μεγάλα και καλό είναι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο.
Εδώ δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν αφού εξαντλήσουν κάθε περιθώριο θα αναθεωρήσουν την απόφαση ή στο τέλος θα πουν ότι προσπάθησαν αλλά παρ’ όλη την προσπάθεια θα δαπανήσουν τις 40 000 ευρώ.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι μπορούμε να θυμηθούμε πολύ μεγαλύτερα ποσά να ξοδεύονται για πολύ μικρότερα πράγματα, άρα μια κάποια ανοσία την έχει αποκτήσει το ακροατήριο και το Σώμα.

Θαύμα! Η κα Πρωτοπαππά αναγνώρισε τη συνεισφορά του κ Μουζάκη! Ω θαύμα!
Βέβαια στο στόχαστρο ήταν ο αιώνιος αντίπαλος Δ.Δέδες ο οποίος δεν έχει σηκώσει μια φορά το τηλέφωνο 2 χρόνια τώρα και πρέπει να παραιτηθεί αφού δεν είναι άξιος να εκπροσωπήσει τους Αγίους Θεοδώρους. Όχι για μένα (για τη φουκαριάρα τη μάνα μου… όχι λάθος….). Όχι για μένα αλλά για τα 350 παιδιά του σχολείου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Γ Δέδες 40.000 για λογισμικό για τις σχολικές επιτροπές. Ενώ οι άλλοι Δήμοι πληρώνουν 4.000 ευρώ εμείς πληρώνουμε 20.000 ευρώ! Να παραιτηθεί ο Δ.Δέδες ζήτησε η κα Πρωτοπαππά (VIDEO)

  1. ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΔΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ

  2. Πες τα Γιώργο. Πληρώνουν 4.000 ευρώ εμείς πληρώνουμε 20.000 ίσως και περισσότερα ανά σχολική επιτροπή, μάλλον οι άλλοι πάνε να τα διαλύσουν όλα και εμείς πάμε να οργανωθούμε.

  3. Όχι, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Καλά το έγραψα, είναι που έχουν το ίδιο επίθετο. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Ο διαξιφισμός με τον Δ. Δέδε είναι κλασσική αξία

  4. ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *