Γυμνάσιο – Λύκειο Λουτρακίου: Φέτος θα έχουν θέρμανση ? Τουαλέτες ? Πότε θα λειτουργήσει το Νέο Λύκειο?

5

Γυμνάσιο – Λύκειο Λουτρακίου: Φέτος θα έχουν θέρμανση ? Τουαλέτες ? Πότε θα λειτουργήσει το Νέο Λύκειο?

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΕπειδή και στα δικά μας αυτιά φτάνουν τα παράπονα των γονέων που διηγούνται ιστορίες με μαθητές που κρύωναν και κουβαλούσαν θερμάστρες στο σχολείο προκειμένου να ζεσταθούν και από την άλλη και ο Δήμος καλούταν να πληρώσει μεγάλο λογαριασμό για το ρεύμα του σχολείου, θέσαμε στους αρμόδιους την ερώτηση:

Ρωτήσαμε αν φέτος οι μαθητές θα έχουν επαρκή θέρμανση  στα σχολεία η οποία θα γίνεται με καλοριφέρ που λειτουργούν, ο κ Αντιδήμαρχος (Γ. Δέδες) έκρινε ότι δεν υπήρξε μαθητής που έμεινε χωρίς θέρμανση τις 2 προηγούμενες χρονιές, τώρα στους πόσους βαθμούς θέλει να ζεσταίνεται κάποιος το θεώρησε υποκειμενικό.

Ένα εξ’ ίσου σημαντικό ζήτημα που έθιξε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος κ Γ. Κακούρος ήταν το πρόβλημα που υπάρχει με τις τουαλέτες που δεν επαρκούν.

Εδώ έχουμε να προσθέσουμε και τα παράπονα των γονέων των μαθητών του Γυμνασίου που κάνουν λόγο για συνεχώς χαλασμένες τουαλέτες επειδή τις καταστρέφουν ορισμένοι μαθητές του Λυκείου. Ρωτήσαμε λοιπόν αν έχει προβλεφθεί κάποια λύση.

Ο κ Γ.  Δέδες δεσμεύτηκε να προστεθούν επιπλέον τουαλέτες στον χώρο ανατολικά του Λυκείου και από φέτος να λειτουργήσουν ώστε να δοθεί μια κάποια λύση ώσπου να λειτουργήσει το νέο Λύκειο Λουτρακίου.

Πότε θα λειτουργήσει το νέο Λύκειο; Υπολογίζεται ότι σε  σε 23 μήνες εκτός απροόπτου. Δείτε το video με τις απαντήσεις

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1GNfSHsaPvY&feature=player_detailpage]

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Γυμνάσιο – Λύκειο Λουτρακίου: Φέτος θα έχουν θέρμανση ? Τουαλέτες ? Πότε θα λειτουργήσει το Νέο Λύκειο?

  1. Επιτέλους τα παιδιά μας θα αποκτήσουν ένα αξιοπρεπές σχολείο και όχι προκάτ αίθουσες της ντροπής.Συγχαρητήρια!

  2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ

  3. Εσύ έχεις δει να στέλνουν τα παιδιά τους σε δημόσια σχολεία; Καρφάκι δεν τους καίγεται αν τουρτουρίζουν τα παιδιά μας απ’ το κρύο και στάζει το ταβάνι όταν βρέχει

  4. Σοβαρέψου Βασιλάκη Καίλα που κλαις για τα άτυχα παιδάκια. Τόσα χρόνια δεν μιλούσε κανένας, τώρα σε πήρε ο πόνος που τα πράγματα μπαίνουν σε σειρά

  5. Πως το πάθατε κα tvtv και τα βάλατε με τον αντιδήμαρχο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *