07/05/2024

Γνωρίστε την πιο θυμωμένη γάτα του κόσμου

0

Γνωρίστε την πιο θυμωμένη γάτα του κόσμου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γνωρίστε την πιο θυμωμένη γάτα του κόσμου

image
Φανταστείτε την γκριμάτσα που παίρνετε όταν είστε θυμωμένοι… Συνήθως όλοι μας σφίγγουμε τα φρύδια και σουφρώνουμε τα χείλια. Τώρα, μπορείτε να φανταστείτε την ίδια γκριμάτσα σε μια γάτα;

Μπορεί, άραγε, αλήθεια μια γάτα να πάρει αυτή την έκφραση; Και αν, πώς θα σας φαινόταν να ξυπνάτε δίπλα της κάθε μέρα, να σας κάνει ναζάκια και να την φροντίζετε;

Μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα κακός, αλλά ο Garfi, ο περσικός γάτος, δεν είναι. Αντίθετα, είναι ένας από τους πιο γλυκούς γάτους, αφού ανέχεται όποια δοκιμασία του βάζει ο ιδιοκτήτης του, χωρίς να διαμαρτύρεται.

Η ομοιότητά του με τον χαρακτήρα των καρτούν Garfield είναι μεγάλη, όπως μπορείτε να δείτε, και αυτό τον κάνει περισσότερο ξεχωριστό. Ο Garfi ζει στην Τουρκία μαζί με το αφεντικό του, Hulya Ozkok, και έχει μια μεγάλη οικογένεια, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και άλλες γάτες.

Ο Garfi ο πιο θυμωμένος γάτος του κόσμου
Ο Garfi ο πιο θυμωμένος γάτος του κόσμου
Αν και φαίνεται τόσο θυμωμένος όλη την ημέρα, θα πρέπει να διασκεδάζει πολύ τους γύρω του, που θα προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι και να τον κάνουν να γελάσει, έστω για λίγο.

Και η πιο γκρινιάρα…

image

Πρώτη φορά που παρατηρήθηκε το φαινόμενο γάτες να έχουν εκφράσεις προσώπου παρόμοιες με τις ανθρώπινες ήταν με την Tardar Sauce.

Είναι γνωστή με τον παρατσούκλι “Grumpy Cat”, γιατί έχει συνέχεια μια έκφραση που μοιάζει να σας γκρινιάζει και τίποτα να μην της αρέσει, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό της είναι που την έκανε διάσημη στο διαδίκτυο.

Η “Grumpy Cat” αντίθετα είναι η πιο γκρινιάρα γάτα του κόσμου
Η “Grumpy Cat” αντίθετα είναι η πιο γκρινιάρα γάτα του κόσμου
Η ιδιοκτήτριά της, Tabatha Bundesen, υποστηρίζει ότι η έκφραση οφείλεται σε μια πάθηση που λέγεται αιλουροειδής νανισμός. Έγινε γνωστή από μια φωτογραφία που ανέβηκε στην ιστοσελίδα Reddit ο αδελφός της Bundesen και αμέσως ξεχώρισε.

Χαρακτηριστικά να πούμε ότι πλέον η “Grumpy Cat” έχει δική της ιστοσελίδα, ενώ η σελίδα της στο Facebook έχει ξεπεράσει τα εξήμισι εκατομμύρια Likes.

Τελικά, μάλλον και τα ζώα μπορούν να έχουν ανθρώπινες εκφράσεις…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *