17/05/2024

Γνωμοδοτικος ή ουσιαστικος ο ρολος της Τοπικης Κοινοτητας Λουτρακιου – Περαχωρας; Αποψη Προεδρου Δ.Σ. Γ. Κακαβα

1

Γνωμοδοτικος ή ουσιαστικος ο ρολος της Τοπικης Κοινοτητας Λουτρακιου – Περαχωρας; Αποψη Προεδρου Δ.Σ. Γ. Κακαβα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Κακαβάς στο τελευταίο (7/12/2011) περιέργως ενδιαφέρον Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας ξεκαθάρισε το ρόλο που καλείται να παίξει η Τοπική Κοινότητα στο πλαίσιο του Καλλικράτη. Ο ρόλος που της αναλογεί εν ολίγοις είναι γνωμοδοτικός. Αφορμή στάθηκαν οι ερωτήσεις της κας Κουρούκλη στο θέμα του Τεχνικού Προγράμματος και η  εύλογη απορία της για τα ποσοστά υλοποίησης των προτάσεων της Τοπικής Κοινότητας.
Ο κος Πρόεδρος του ΔΣ με ύφος συγκαταβατικά νουθετικό προέτρεψε τους Τοπικούς Συμβούλους να περιοριστούν στις αρμοδιότητές τους και να μη ξεφεύγουν από αυτές.

Να όμως που η από αμέλεια παραμέληση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας ανέδειξε τη σπουδαιότητα του ρόλου της στο θέμα που ακολούθησε για την οικονομική ενίσχυση των Δημοτών, που θα μοιράζονταν το ποσό των 15.000 ευρώ.
Πολύ απλά η Επιτροπή Εξέτασης Αιτήσεων Δημοτών για Οικονομική Ενίσχυση του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων δεν μπορούσε να παραπέμψει προς έγκριση τη λίστα των απόρων που χρήζουν βοηθείας χωρίς να έχει περάσει πρώτα από το Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας, κάτι που έγινε με κωμικοτραγική καθυστέρηση. Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο άρθρο μας:

15.000 ευρώ μοιράζονται 29 δικαιούχοι. Δείτε το βίντεο της συνεδρίασης απο 7 /12/2011 που μαρτυρά το μπάχαλο που επικρατεί στην Επιτροπή Εξέτασης Αιτήσεων Δημοτών για Οικονομική Ενίσχυση του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Γνωμοδοτικος ή ουσιαστικος ο ρολος της Τοπικης Κοινοτητας Λουτρακιου – Περαχωρας; Αποψη Προεδρου Δ.Σ. Γ. Κακαβα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *