24/04/2024

Γαϊδουράκι χαμογελά διάπλατα όταν διασώζεται από πλημμύρα στην Ιρλανδία

0

Την περασμένη Κυριακή ένα γαϊδουράκι, εντοπίστηκε απελπισμένο σε πλημμυρισμένο ποτάμι από τη Suzanne Gibbons στο Kilorglin της Ιρλανδίας. Η γυναίκα κοινοποίησε ένα ποστ στη σελίδα του Animal Heaven Animal Rescue (AHAR) στο Facebook ζητώντας βοήθεια.

Ευτυχώς, ο Mike Fleming από το κλαμπ κωπηλασίας Killorglin ανταποκρίθηκε και ήρθε μαζί με το σκάφος του. «Ήταν η τελευταία ευκαιρία να παρακαλέσω για μια βάρκα», έγραψε η Suzanne που δεν ξέρει κολύμπι. «Αμέσως μόλις τον είδα ένιωσα ότι είχε τα κότσια να το κάνει. »

Το γαϊδουράκι βγήκε με ασφάλεια από το νερό με ένα σχοινί και ένα σωσίβιο. Μετά τη διάσωση του, τους εξέπληξε όλους με ένα θαυμάσιο χαμόγελο! Ο γάιδαρος έχει έναν τρυφερό ιδιοκτήτη που τον φροντίζει: απλά το έσκασε από το στάβλο, όταν ο άνεμος άνοιξε την πόρτα.

Ένας γάιδαρος εντοπίστηκε σε έναν πλημμυρισμένο ποταμό στο Kilorglin της Ιρλανδίας

Δυστυχώς, η Suzanne, η γυναίκα που τον είδε, δεν είχε ούτε βάρκα ούτε ήξερε κολύμπι. Ευτυχώς, ο Mike Fleming από το κλαμπ κωπηλασίας Killorglin ήρθε μαζί με την βάρκα του. Το φτωχό ζώο τραβήχτηκε έξω από το νερό με σχοινί και σωσίβιο. Έσκασε αμέσως ένα τεράστιο χαμόγελο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *