28/04/2024

Βράβευση Εθελοντών στην 4η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθίας (φωτογραφίες)

0

Βράβευση Εθελοντών στην 4η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθίας (φωτογραφίες)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Γέρου ΠαναγιώτηςΒράβευση Εθελοντών στην 4η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθίας
Γέρου ΠαναγιώτηςΤο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Έκθεσης «ΚΟΡΙΝΘΙΑ» που διοργανώθηκε απο το Επιμελητήριο Κορινθίας βραβεύτηκε το Πυροσβεστικό Σώμα και οι Εθελοντικές Οργανώσεις Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης και Διάσωσης του Νομού Κορινθίας.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν η Πυροσβεστική ΥπηρεσίαΚορίνθου, το Διασωστικό Σώμα Κορίθου «Πήγασος», οι Εθελοντές Περιβάλλοντος Soste to, η Οργάνωση Εθελοντών Σολυγείας, ο Περιβαλλοντικές και Πολιτιστικός Σύλλογος Αθικίων, ο Πολιτιστικός Σϋλλγος Απανταχού Ψαριωτών Κορινθίας, η Σικυώνια Περιβαλλοντική Εταιρεία, ο Σύλλογος Προστασίας Δάσους – Κυλλήνιος Άδωνις, ο Σύλλογος Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι» ο Σϋλλογος Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κορίνθου και ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών.Χαρακτηριστικό της σημασίας που έχουν οι εθελοντικές οργανώσεις ήταν η δήλωση του Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου Αντιπύραρχου Β. Μπρακούλια, οτι πολλές φορές συναντούν τις εθελοντικές οργανώσεις ήδη στο σημείο όταν φτάνουν τα οχήματα της Υπηρεσίας στο συμβάν.

Εντυπωση προκάλεσε και η προσωπική μαρτυρία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας απο τα παιδικά του χρόνια οταν ο πατέρας του νοσηλεύτηκε με εγκαύματα μετά απο τραυματισμό του κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντος του ως πυροσβέστης. Επίσης τόνισε την εντύπωση που του έκανε η εικόνα των πυροσβεστικών αεροσκαφών που επιχειρούσαν κατά τη διάρκεια πυρκαγιας που κατέστρεψε εργοστάσιο λίγο έξω απο την Κόρινθο. Τέλος αναφέρθηκε και στην ανάγκη προσοχής που πρέπει να επιδεικνύουμε όλοι ωστε να μην προκαλέσουμε απο λάθος πυρκαγιά. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Ανταπόκριση – Φωτογραφίες για το Fire.gr, Παναγιώτης Γέρου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *