02/05/2024

Βιβλίο «50 Χρόνια Φιλαρμονική Λουτρακίου»

0

Βιβλίο «50 Χρόνια Φιλαρμονική Λουτρακίου»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Συναυλία 50 χρόνια Φιλαρμονικής ΛουτρακίουΣτις 9-12-1961 συστάθηκε η Φιλαρμονική Λουτρακίου και στις 9-12-2012 πέρασαν 50 + 1 έτη από την σύστασή της με επιτυχή λειτουργία του σώματος και γιαυτό ευχαριστούμε τόσο τους μαέστρους , καθηγητές, δασκάλους, χορογράφους, όσο και τα μέλη της για την πολύτιμη προσφοράς τους στον τόπο μας μέσω της μουσικής, σε πολύ δύσκολους καιρούς, καθώς και τις οικογένειές τους που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους , και τους Δημάρχους και τους Προέδρους και τα μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου της Φιλαρμονικής  και μετέπειτα των Νομικών Προσώπων Πνευματικό –Πολιτιστικό Κέντρο και του Προμηθέα, διότι ονειρεύτηκαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν την σύσταση και την εν γένει λειτουργία της.

Ιδιαίτερα για τα μέλη που συμμετείχαν σε οποιοδήποτε μετερίζι και  πέρασαν στην ιστορία του τόπου μας, την λάμπρυναν, και η ιστορία της Φιλαρμονικής αποτυπώθηκε στο βιβλίο του κ. Αντώνη Κουκουλά με τίτλο «50 Χρόνια  Φιλαρμονική Λουτρακίου», τον οποίο ευχαριστούμε, και το οποίο εξέδωσε το Νομικό μας Πρόσωπο, έχουμε να τονίσουμε τα εξής: Σε ένδειξη ελάχιστης τιμής για αυτά που προσφέρατε με όλες σας τις δυνάμεις, το Νομικό μας Πρόσωπο σας ευχαριστεί που ξεπεράσατε τις προσδοκίες μας .

Επειδή πιθανόν ,λόγω των μηδαμινών πλέον πόρων μας, να μην προσκλήθηκαν με ιδιαίτερη πρόσκληση τα παλαιά μέλη, αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς με αφίσες και στα ΜΜΕ δεν είχαμε ανοιχτά προσκαλέσει τους πάντες και αυτό φάνηκε από την αθρόα προσέλευση του κόσμου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στις 22-12-2012 και στην μεγάλη μουσική εκδήλωση η οποία έγινε προς τιμή τους.

Όμως θα αδικούσαμε τους συντελεστές της ως άνω εκδήλωσης, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο φίλος μας κος Κωστάλας, για την παρουσίαση του προγράμματος τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα, καθώς και τα μέλη της Φιλαρμονικής με Αρχιμουσικό τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο, τον τενόρο Νίκο Στεφάνου, την σοπράνο Φαίη Σταύρου, τις μαζορέτες και τον δάσκαλό τους Βασίλη Σκεπετάρη γιατί μας χάρισαν μία μαγευτική βραδιά μουσικής υψηλών αξιώσεων, αναδεικνύοντας την υψηλότατη στάθμη της μουσικής παιδείας τους. Ευχαριστούμε επίσης και τους εργαζόμενους του Νομικού μας Προσώπου και του Ομίλου UNESKO Πειραιώς και Νήσων για την πολύτιμη προσφορά τους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΛΟΗΣ 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *