01/05/2024

Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 2-1

0

Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 2-1

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 2-1Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό για τους οράνιε, οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 του Πανκαμαριακού, φτάνοντας έτσι τις 10 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια τους τη φετινή σεζόν.

Οι οράνιε παρατάχθηκαν με μόνο μια αλλαγή στο αρχικό τους σχήμα συγκριτικά με την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Κώστας Γκαρμίρης πήρε τη θέση του Γιάννη Μίχα στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον αμυντικό των οράνιε να αγωνίζεται για 200στή φορά με τη φανέλα των οράνιε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους οράνιε να μπαίνουν πιο επιθετικά, να πιέζουν και με …μπροστάρη τον Κώστα Αποστολάκη που στο πρώτο μέρος ήταν ασταμάτητος να δημιουργούν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο πρώτο μέρος πέτυχαν δύο γκολ, είχαν δύο δοκάρια και τρεις τουλάχιστον φορές έχασαν γκολ από αυτά που λέμε ότι δεν χάνονται.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν …γενναίοι. Δεν φοβήθηκαν, δεν προσπάθησαν να καταστρέψουν το παιχνίδι, έπαιξαν ελεύθερα, πίεσαν ψηλά και κατάφεραν – έστω – χωρίς να χάσουν ευκαιρίες ( το δίδυμο Μαυρέλη – Χατζηνικολή ήταν απροσπέλαστο σήμερα) να μειώσουν το σκορ στο 62ο λεπτό και να κυνηγήσουν να κάνουν τη «ζημιά».

Στο 6ο λεπτό, ο Δεσποτέλης πρόλαβε και έδιωξε μπροστά από τον Δημάκη, μετά από την επικίνδυνη σέντρα του Αποστολάκη.

Στο 11ο λεπτό, ο Αποστολάκης έβγαλε μόνο του τον Δημάκη απέναντι από τον Παναγιωτόπουλο, αλλά το πλασέ του νεαρού επιθετικού πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 15ο λεπτό, ο Σουσούνης κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το δυνατό σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 17ο λεπτό, ο Δημάκης έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, αλλά το γυριστό σουτ του Χρυσαφίδη δεν ήταν τόσο δυνατό, όσο θα έπρεπε, και ο Παναγιωτόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

Στο 21ο λεπτό, η σέντρα του Αποστολάκη και η κεφαλιά του Χρυσαφίδη από κοντά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παναγιωτόπουλο και το σκορ άνοιξε.

Στο 24ο λεπτό, ο Αποστολάκης έκανε την ατομική ενέργεια και το γύρισμα στη μικρή περιοχή με τον Δεσποτέλη να διώχνει με το κεφάλι και τον Ζερβό στην κίνηση να τραντάζει με δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.

Στο 26ο λεπτό, νέα ενέργεια του Αποστολάκη από πλάγια και η σέντρα σουτ στο δεύτερο δοκάρι. Η τροχιά της μπάλα θα αιφνιδιάσει τον Παναγιωτόπουλο που θα τη βρει με την άκρη των δαχτύλων του τόσο όσο να στερήσει το γκολ από τον Χρυσαφίδη που με το κεφάλι ήταν έτοιμος να τη στείλει στα δίχτυα. Η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι για να …επιστρέψει στον πεσμένο –πια – στο έδαφος τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να απομακρυνθεί από τον Δεσποτέλη .

Στο 31ο λεπτό, μια υποδειγματική αντεπίθεση των οράνιε οδήγησε σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ και στέρησε από τους 200 περίπου φιλάθλους την απόλαυση ενός  καταπληκτικού σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ.  Ο Σουσούνης κέρδισε τη μπάλα στο δεξί άκρο της άμυνας των οράνιε. Απέφυγε με εξαιρετικό τρόπο το μαρκάρισμα του Σκούρα και έκοψε στο κέντρο του γηπέδου στο Ζερβό. Εκείνος έβγαλε αμέσως την πάσα στον κενό χώρο,  με τον Αποστολάκη να κάνει μια ξέφρενη κούρσα από τα αριστερά, να αποφεύγει Πιλιαφά και Δεσποτέλη και να βρίσκεται απέναντι στον Παναγιωτόπουλο. Το πλασέ του επιθετικού των οράνιε πέρασε, όμως, άουτ.

Στο 33ο λεπτό, νέα ενέργεια του Αποστολάκη από πλάγια και η σέντρα στην μικρή περιοχή με τον Σουσούνη από κοντά με καρφωτή κεφαλιά να διπλασιάζει  τα τέρματα των οράνιε, παρά την ενστικτώδη  προσπάθεια του Παναγιωτόπουλου που βρήκε, αλλά δεν συγκράτησε τη μπάλα.

Στο 40ο λεπτό, άλλη μια εξαιρετική προσπάθεια του Αποστολάκη που «σέρβιρε» ακόμη ένα έτοιμο γκολ στο Ζερβό, ο οποίος όμως από πολύ κοντά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε.

Το σουτ του Μαυρέλη στο 45ο λεπτό πέρασε πάνω από τα δοκάρια και οδήγησε τις δύο ομαδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο με τους οράνιε, όμως, να έχουν τον έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά προσπαθώντας να απειλήσουν και να κυνηγήσουν το γκολ. Οι οράνιε βρήκαν έτσι τους χώρους στη μεσαία γραμμή  και έφταναν με σχετική ευκολία στην αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά όχι καθαρές ευκαιρίες για γκολ.

Το δυνατό σουτ του Γκαρμίρη στο 47ο λεπτό μετά από την απόκρουση της άμυνας πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου. Ίδια τύχη, υπό πολύ καλές προϋποθέσεις είχαν αντίστοιχα σουτ από τους Παινέση (77Ο) και Σουσούνη (89ο). Στο 88ο λεπτό, ο Παναγιωτόπουλος αναγκάστηκε με τα πόδια  να αποκρούσει έναν …κεραυνό του Αποστολάκη από την κορυφή της μεγάλης περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 62ο λεπτό, όταν ο Σπέρτος μετά από εκτέλεση κόρνερ έφερε με σέντρα τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο προωθημένοςTheodoro με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα να αναπηδήσει στο έδαφος και στη συνέχεια από την κλειστή γωνία στα δίχτυα των οράνιε.Το γκολ του Βραζιλιάνου αμυντικού  ήταν μόλις το 2ο τέρμα που δέχονται φέτος στο Θώδειο οι οράνιε μετά από 10 αναμετρήσεις.

Σε πολύ καλή μέρα η διαιτητική τριάδα των κ.κ Ρούσσου, Γκότση και Ντέμσια. Ο κ. Ρούσσος έπαιξε πολύ πλεονέκτημα και βοήθησε τις δύο ομάδες να έχουν ρυθμό στο παιχνίδι τους.

15.02.2014 at 15:00 ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ Εισιτήρια: 200
Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2 – 1 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: Αθ. Ρούσσος Α Κορινθίας / 21η Αγωνιστική-αγώνας
Σκόρερς
Δημήτρης Χρυσαφίδης (Πεν.) (21)
Λευτέρης Σουσούνης (Πεν.) (33)
62 Theodoro

Αρχική Ενδεκάδα

Γεράσιμος Μητσόπουλος
Κώστας Γκαρμίρης
Νίκος Χατζηνικολής
Φάνης Τσώκος
Αλέξης Ζερβός
Δημήτρης Μαυρέλης
Σωκράτης Πέτρου
Λευτέρης Σουσούνης
Κώστας Αποστολάκης
Στάθης Δημάκης
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Παναγιωτόπουλος
Τουμπανάκης
Ραχανιώτης
Theodoro
Δεσποτέλης
Σκούρας
Σπέρτος
Dervishi
Τσιπάς
Πιλιαφάς
Σιώζος
Αναπληρωματικοί
Ανδρέας Μήτρου
Γιώργος Παππας
Αλέξης Παινέσης
Γιάννης Μίχας
Σταύρος Τσούμπας
Antonio Filip
Θανάσης Γιαννακούλης
Μανώλης
Σωτηρόπουλος
Κλουτσινιώτης Ν.
Σιετής
Καφαντάρης
Καδάς
Κουρούμαλης Γ.
Αλλαγές
Αλέξης Παινέσης -> Στάθης Δημάκης (74)
Γιάννης Μίχας -> Κώστας Γκαρμίρης (88)
Σταύρος Τσούμπας -> Σωκράτης Πέτρου (91)
60 Σιώζος – Μανώλης
83 Δεσποτέλης – Κλουσινιώτης Γ.
Κίτρινες Κάρτες
Δημήτρης Μαυρέλης (38)
Νίκος Χατζηνικολής (61)
Κώστας Αποστολάκης (69)
Κώστας Γκαρμίρης (72)
23 Σκούρας
28 Ραχανιώτης
69 Δεσποτέλης
90 Μανώλης
Κόκκινες Κάρτες
None. None

 

 


 

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *