07/05/2024

Αφαιρούσαν πινακίδες στην Ελ. Βενιζέλου στο Λουτράκι σήμερα το μεσημέρι !

4

Αφαιρούσαν πινακίδες στην Ελ. Βενιζέλου στο Λουτράκι σήμερα το μεσημέρι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πρόστιμα στο Λουτράκι στην Ελ 2

 

Οι παρακάτω φωτογραφίες πιστοποιούν ότι σήμερα σε μια υποτονική ημέρα, μέσα στο μεσημέρι, Αστυνομικοί έκοβαν κλήσεις και αφαιρούσαν πινακίδες από οχήματα σταθμευμένα στην πλευρά όπου τα περιβόητα κολωνάκια απαγορεύουν τη στάθμευση. Φυσικά υποτίθεται πως οι κώνοι δεν είναι απαγορευτικοί αλλά αναφέρονται ως κώνοι οριοθέτησης κυκλοφορίας.

Όλο το υπόλοιπο του καλοκαιριού που γινόταν πανζουρλισμός και η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας δυσανασχετούσε τους οδηγούς δεν είδαμε τέτοιες ενέργειες. Τώρα που σιγά – σιγά το Λουτράκι επανέρχεται στους τόσο όμορφους, ήσυχους ρυθμούς μιας πόλης με λίγους κατοίκους πιστεύετε ότι ήταν απαραίτητη αυτή η αυστηρή εφαρμογή της ρύθμισης, (για τη σκοπιμότητα της οποίας υπάρχουν βάσιμες αμφιβολίες, δε λέμε για τη νομιμότητα) ; Και για να μη γίνει παρανόηση το ζήτημα δεν έχει να κάνει με την Αστυνομία που ως όφειλε έκανε το έργο της, το ζήτημα αφορά όσους προβαίνουν σε τέτοιες κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις και όσους με υπερβάλλοντα ζήλο σπεύδουν να επισημάνουν τις παραβάσεις. Ας φτιάξουν πρώτα τα σημαντικά στην κοινωνία μας και πιστεύω πως σε μια ανθρώπινη κοινωνία θα φερόμαστε όλοι με σεβασμό και ευγένεια στον συμπολίτη μας. Κάποιος θα μπορούσε να πει και το αντίθετο, για να αρχίσει μια αλλαγή προς έναν πιο ανθρώπινο κόσμο θα πρέπει να ξεκινήσουμε από μικρές δικές μας καθημερινές συμπεριφορές. Ίσως και να είναι έτσι, τότε πρέπει να δεχτούμε ότι ζούμε σε έναν φαύλο κύκλο.

Πρόστιμα στο Λουτράκι στην Ελ 1

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Αφαιρούσαν πινακίδες στην Ελ. Βενιζέλου στο Λουτράκι σήμερα το μεσημέρι !

  1. ΤΙ ΤΑΞΗ ΡΕ Μ….? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ!

  2. Μήπως θα ήταν καλό να τους επιβληθεί και επιπέλον πρόστιμο για καταστροφή δημόσιας περιουσίας? Διότι εμεις τα πληρώσαμε τα κολωνάκια, ασχετα αν συμφωνούμε ή όχι. Και καλως ή κακώς πέραν της “οριοθέτησης” την οποία αναφέρετε, υπάρχουν εδω και παρα πολλά χρόνια απαγορευτικές πινακίδες. Οποιος διαφωνεί ας βρει τον τρόπο να το αλλάξει (υπάρχει διαδικασία) και οχι με τον τραμπουκισμό του τυπου “παρκάρω όπου θέλω, και θέλω να παρακάρω μπροστά στο μαγαζί μου ή στο σπίτι μου”

  3. Εσείς που λέτε ότι σας ενδιαφέρει η πόλη και δεν σας αρέσουν τα κολονάκια γιατί δεν βάλατε το βίντεο από το συμβούλιο με την Μαρία Πρωτοπαππά να και τους άλλους συμβούλους που καταδικάζουν τα κολονάκια? Αυτό γιατί το πνίξατε?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *