27/04/2024

Αφαίρεσαν πινακίδες στο Λουτράκι [photos] για παράνομο παρκάρισμα

4

Αφαίρεσαν πινακίδες στο Λουτράκι [photos]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αφαιρούν πινακίδες στο Λουτράκι για παράνομη στάθμευση οχημάτων 1Γύρω στις 22:30 απόψε περιπολικό της Αστυνομίας ύστερα από καταγγελία βρέθηκε στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου προκειμένου να αφαιρέσει πινακίδες από τα σταθμευμένα παρανόμως οχήματα. Η κίνηση αυτή προκάλεσε πανικό στους παραβάτες που άρον – άρον προσπαθούσαν να ξεπαρκάρουν για να  μην τους γράψουν. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το θράσος μερικών οδηγών ήταν τέτοιο που είχαν σταθμεύσει κυριολεκτικά πάνω στα χαλίκια της παραλίας και επιπλέον διαμαρτύρονταν για την άδικη, όπως τη θεωρούσαν, μεταχείριση.

Και καλά οι οδηγοί, οι αργόσχολοι που πάντα υπάρχουν είχαν κι αυτοί να πουν κάτι. Έτσι ένας κύριος επιτέθηκε φραστικά στον αστυνομικό λέγοντας ότι θα τον αναφέρει στον διοικητή του επειδή αφαιρούσε τις πινακίδες από αυτά τα οχήματα αντί για άλλα, έμαθαν όλοι τώρα την αναφορά στον διοικητή.

Κι ο αστυνομικός εύλογα του απάντησε: “αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου, σεβαστείτε τη δουλειά που κάνω δε θα με μάθετε εσείς πως να την κάνω. Μακάρι να είχα κι άλλα χέρια για να αφαιρέσω κι άλλες πινακίδες”.

Ακόμα χειρότεροι ήταν άλλοι αργόσχολοι (πιο αργόσχολοι) που αντάλλασσαν γενικευμένες φράσεις:” εδώ τη βιάζουν την κοπέλα και δεν έρχεται η Αστυνομία, αλλά τώρα ήρθε για να γράψει τους ανθρώπους!”  κι άλλα τέτοια περί εγκληματικότητας αλλά και περί άδικων προστίμων.

Ένα σωστό είπε κάποιος “Εγώ τι είμαι που παρκάρω μακριά και έρχομαι με τα πόδια; Καλά κάνει και τους παίρνει τις πινακίδες!”. Σ’ αυτό έχει δίκιο, πρέπει να υπάρχει λογική και σεβασμός εκατέρωθεν, μόνο έτσι μπορεί να συγκρατηθεί η κοινωνία στα όρια του πολιτισμένου. Αυτό το “δε βαριέσαι” καλό είναι και μέρος της γοητείας των μεσογειακών λαών, αλλά πρέπει να κινούμαστε μέσα σε κάποια όρια.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Αφαίρεσαν πινακίδες στο Λουτράκι [photos] για παράνομο παρκάρισμα

  1. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ?! ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ?!

  2. Καλά ρε Δέδες γέμισες την πόλη πασαλάκια αλλά να κλείσεις την μπάρα για να μην πάνε τα αυτοκίνητα δεν το σκέφτηκες

  3. Αφου δεν εχουμε δημαρχο και δημοτικη αστυνομια να βαλει ταξη στην πολη ευτυχως που δουλευει η αστυνομια

  4. Αυτοί που εδώ τα παρατάνε όπου θέλουν τα αμάξια τους στην Αθήνα προσέχουν. Εδώ όμως κάνουν ότι γουστάρουν καλά να πάθουν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *