Αυτός είναι ο λόγος που σκοτώθηκε ο Παντελίδης, δεν έτρεχε

0

 

Δεν έτρεχε ο Παντελίδης, λέει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας.
Δεν ήταν η υπερβολική ταχύτητα αιτία του τροχαίου δυστυχήματος κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν ακόμη δύο κοπέλες που επέβαιναν στο όχημα. Αυτή την ώρα διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το απόγευμα η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή θα μεταφερθεί στο πατρικό του.
imageΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να ερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος, εξέτασε τα δεδομένα και εκτιμά ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με το τζιπ.
Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει εξετάσει, δείχνουν ότι ο τραγουδιστής οδηγούσε με 60 χιλιόμετρα την ώρα.
Όσον αφορά στο σημείο του δυστυχήματος, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, η συγκεκριμένη στροφή είναι απότομη, όμως το οδόστρωμα δεν ήταν ολισθηρό, για να προκαλέσει την απώλεια του ελέγχου από τον οδηγό.

Ο ίδιος αποδίδει το μοιραίο δυστύχημα στην απειρία του Παντελή Παντελίδη, σε ότι αφορά την οδήγηση τέτοιου τύπου οχημάτων. Παρότι έμπειρος οδηγός, ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόσφατα άρχισε να οδηγεί τζιπ, καθώς στο παρελθόν οδηγούσε σπορ διθέσια αυτοκίνητα.

Ο πραγματογνώμονας εκτιμά ότι ο άτυχος τραγουδιστής, ενώ βρισκόταν πάνω στην απότομη στροφή, αν και δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο μη μπορώντας να ελέγξει το κέντρο βάρος του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στις προστατευτικές μπάρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του Παντελή Παντελίδη θα μεταφερθεί το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι, ενώ αύριο το πρωί θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα πριν την κηδεία.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *