17/05/2024

Αυτή είναι η Λύση – πρόταση που πρότειναν σήμερα Μ. Πρωτοπαππά, Π. Μνηματίδης για τη Σωτηρία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου

6

Αυτή είναι η Λύση – πρόταση που πρότειναν σήμερα Μ. Πρωτοπαππά, Π. Μνηματίδης για τη Σωτηρία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Φιλαρμονική ΛουτρακίουΗ Φιλαρμονική Λουτρακίου κινδυνεύει να μείνει χωρίς χρήματα και όπως λέει κι ο κ Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ “Προμηθέας” : No money No Honey.

Απόψε λίγο μετά τις 18:00 έγινε μια συζήτηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να εξευρεθεί λύση για τη Φιλαρμονική. Στη συζήτηση παρίστατο οι κκ Πρόεδρος Ν. Λόης και τα μέλη Μ. Πρωτοπαππά, Π. Μνηματίδης, Ντ. Καλλίρη, Τ. Καταπόδι.
Πέρυσι ο Δήμος έπρεπε να διαθέσει 800 000 ευρώ για τις ανάγκες του ΠΡΟΜΗΘΕΑ από τις οποίες δόθηκαν μόνο οι 400 000.

Η λύση που πρότειναν η κ Μ. Πρωτοπαππά και ο κ Π. Μνηματίδης είναι να μεταφερθεί το ζήτημα σε επίπεδο πολιτικής απόφασης πλέον και να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να δοθούν 100 000 ευρώ στη Φιλαρμονική Λουτρακίου από τα περσινά που δεν δόθηκαν. Η λύση αυτή βρήκε σύμφωνους τους παρισταμένους.

Η συγκεκριμένη πρόταση αποφασίστηκε να  περάσει πρώτα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΡΟΜΗΘΕΑ προκειμένου να επικυρωθεί, πράγμα που εκτός απροόπτου θα γίνει τη Δευτέρα στις 18:00.

Το έργο της Φιλαρμονικής είναι ιστορικό και ουσιαστικό.
Εκτός από τις εμφανίσεις της σε εκδηλώσεις, η Φιλαρμονική διδάσκει κρουστά και πνευστά σε περίπου 160 παιδιά χωρίς αυτά να πληρώνουν και μάλιστα τους παρέχεται και δωρεάν μουσικό όργανο με μόνη δέσμευση να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις όταν τους ζητηθεί. Πρόκειται για ένα όμορφο περιβάλλον όπου συνυπάρχουν τέχνη και αλληλοπροσφορά.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Αυτή είναι η Λύση – πρόταση που πρότειναν σήμερα Μ. Πρωτοπαππά, Π. Μνηματίδης για τη Σωτηρία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου

  1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! Η Φιλαρμονική είναι ένα στολίδι που πρέπει να κρατηθεί όρθιο ειδικά τώρα σε περίοδο κρίσης που είναι δύσκολο οι γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους και να πληρώνουν για να μάθουν να παίζουν ένα όργανο.

  2. Επιτέλους,να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.Είναι κρίμα να τα χρεώνεται όλα ο Λόης,που με υπεράνθρωπες προσπάθειες κρατάει το Πνευματικό όρθιο.

  3. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ Ο ΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; ΤΩΡΑ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ; ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟ.

  4. Που να βρεθούν οι 100.000 ευρώ στον φτωχό προϋπολογισμό του δήμου! Από που κι ως που;

  5. Ναι αλλά πρέπει να δοθούν αυτά τα χρήματα, εξάλλου η φιλαρμονική δεν ζητάει νέα χρήματα αλλά 100 χιλιάδες από τις οφειλές από τα μέσα του 2011 μέχρι σήμερα

  6. Συγχαρητήρια στην κ.Πρωτοπαππά και τον κ.Μνηματίδη γιατι το θέμα ειναι αρκετά σοβαρό και εκεί στον Προμηθέα δεν μπορούν να το λύσουν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *