ΑΣΕΠ: 1.865 μόνιμες θέσεις εργασίας σε οργανισμούς και υπουργεία

0

Σε 1.865 ανέρχονται οι νέες θέσεις για μόνιμο προσωπικό που πρόκειται να καλυφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι θέσεις αυτές αφορούν τον ΟΑΣΑ, το ΕΚΑΒ, το Μουσείο Ακρόπολης, ΑΔΜΗΕ, Εθνικό Τυπογραφείο και δύο υπουργεία.

Οι διαγωνισμοί που σχεδιάζονται είναι οι εξής:

800 μόνιμοι υπάλληλοι στον ΟΑΣΑ

Ειδικότητες: Οδηγών, Τεχνιτών και Ελεγκτών για τις ανάγκες λειτουργίας 500 νέων λεωφορείων. Επίσης, έχει ζητηθεί η κάλυψη 160 ακόμα θέσεων για ελεγκτές, οι οποίοι θα ενισχύσουν τους ελέγχους των εισιτηρίων σε λεωφορεία και τρόλεϊ που ήδη κινούνται.

725 μόνιμοι στο υπ. Δικαιοσύνης

Νέο αίτημα για την έγκριση 632 θέσεων τακτικού προσωπικού όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών απέστειλε στις αρχές της εβδομάδας το υπουργείο Δικαιοσύνης στο ΑΣΕΠ. Στο μεταξύ, στον προς έγκριση αριθμό ενδέχεται να προστεθούν 93 ακόμα θέσεις στην ειδικότητα ΠΕ Πληροφορικής από παλαιότερο αίτημα.

76 μόνιμες προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ

Οι προσλήψεις θα καλύψουν τις ανάγκες των υπηρεσιών του στους Νομούς Αττικής, Αρκαδίας, Έβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Αιτωλοακαρνανίας και Κοζάνης. Οι ειδικότητες είναι: ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Διπλωματούχοι Τοπογράφοι Μηχανικοί, ΠΕ Διπλωματούχοι Χημικοί Μηχανικοί, ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανικοί, Αναλυτές – Προγραμματιστές (Μηχανικούς Η/Υ), ΤΕ Πτυχιούχοι Αναλυτές Προγραμματιστές, ΤΕ Πτυχιούχοι Διοικητικού – Λογιστικού, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού, ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων και ΔΕ Οδηγοί.

137 στο υπ. Ναυτιλίας

Οι θέσεις ανέρχονται σε 137, εκ των οποίων 21 στις υπηρεσίες του υπουργείου και 116 σε Οργανισμούς Λιμένων και άλλους εποπτευόμενους φορείς.

100 μόνιμοι στο ΕΚΑΒ

Απο αυτές οι 7 θα διατεθούν για θέσεις ΑμεΑ. Η προκήρυξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο και αναμένεται να εκδοθεί στις επόμενες δύο εβδομάδες.

12 μόνιμοι στο μουσείο της Ακρόπολης

Πρόκειται για υποψηφίους κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στις ειδικότητες διοικητικών γραμματέων, φυλάκων και εξηγητών-φροντιστών.

15 μόνιμοι στο Εθνικό Τυπογραφείο

Θα καλυφθούν 9 θέσεις τεχνολογικής εκπαίδευσης και 5 θέσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα μία από τις 15 προσλήψεις που θα γίνουν θα καλυφθεί από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος 2643/1998.

Πηγή: e-dimosio.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *