23/04/2024

Από το ελαιόλαδο με φύλλα βρώσιμου χρυσού E-LA-WON GOLD στα τα πολύτιμα μέλια me-Li E-LA-WON [Video]

0

Θα θυμάστε που σας είχαμε συστήσει το ελαιόλαδο E-LA-WON GOLD με φύλλα βρώσιμου χρυσού.
Το ελαιόλαδο E-LA-WON (συλλαβογραφική απόδοση της ελληνικότατης λέξης ΕΛΑΙΟΝ στη Γραμμική Γραφή Β΄ εδώ και 3.500 χρόνια) βραβεύτηκε  για τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά με «Χρυσό μετάλλιο» στο Ισραήλ (Ιούνιος 2015), «Αργυρό μετάλλιο» στην Ιαπωνία (Απρίλιος 2015) και «Χρυσό βραβείο» (Μάιος 2015) στην Ελλάδα για τη συσκευασία του καθώς και συνολικό «Έπαινο» για το design.

Το ελαιόλαδο που εξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να προσφερθεί ως πολυτελές δώρο τώρα επεκτάθηκε στην Ασία, κατακτώντας την Ταϊλάνδη και περισσότερες νέες αγορές απαιτητικών πελατών.
Σήμερα ο κ. Καμπούρης μέσα από μια νέα συνέντευξη μας συστήνει τα νέα προϊόντα: τα me-Li E-LA-WON. Πρόκειται για 4 πολύτιμα μέλια με αυξημένη αντοξειδωτική δράση και ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά που αποτελούν τη συλλογή που προστέθηκε στα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα E-LA-WON.
Η ενασχόληση με το μέλι μόνο τυχαία δεν είναι. Παρακάτω θα δείτε τον κ. Καμπούρη να μας ταξιδεύει στο χρόνο, μάλιστα μας δείχνει το πτυχίο μελισσοκομίας του παππού του που χρονολογείται το 1948.

Ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό έχει εντυπωσιαστεί από τα προϊόντα της εταιρείας E-LA-WON, έτσι τα έχουν επιλέξει η πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ καθώς και ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ για να τα προσφέρουν ως δώρο σε φίλους τους. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι τα έχουν ξεχωρίσει 4 εκατομμυριούχοι που συγκαταλέγονται στο περιοδικό Forbes.

Αυτά τα προσεκτικά επιλεγμένα ποιοτικά προϊόντα μέσα από την E-LA-WON αποκτούν την υπόσταση που τους αρμόζει για να υπηρετήσουν το  “ευ ζήν”, για να συμβαδίσουν με την ανάγκη για υγεία και μια πραγματική ποιότητα ζωής. Αυτό το κοινό χαρακτηριστικό εξάλλου είναι που συνδέει την εταιρεία  E-LA-WON με γνωστές εταιρείες όπως είναι η Coco Mat και το Hondos Center.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *