02/05/2024

Από αύριο ανοίγουν ΟΛΑ τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών – ΔΕΝ θα συλλαμβάνεται κανείς όταν περνάει τα σύνορα παράνομα – Ποιος ΕΓΓΥΑΤΑΙ την ασφάλεια των πολιτών;

7

Ο κ. Πανούσης και η κυβέρνηση Τσίπρα με την αισιόδοξη στάση τους χτίζουν ένα ανθρώπινο μέλλον, μέχρι τότε όμως ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι οι λίγοι επικίνδυνοι, δεν λέμε ότι όλοι οι μετανάσταστες είναι κακοί, δεν θα προβούν σε εγκληματική ενέργεια; Ποιος εγγυάται ότι η κτηνώδης πλευρά του εγκλωβισμένου ανθρώπου που απελευθερώνεται δεν θα εκδικηθεί την κοινωνία τώρα που έχει εξουσία; Ποιος εγγυάται ότι ο εκάστοτε μετανάστης δε θα καλύψει τις ανάγκες που στερήθηκε παρανομώντας, κλέβοντας, ληστεύοντας, βιάζοντας, σκοτώνοντας; Όλα αυτά με την ανοχή του νόμου, με τη δύναμη που δεν είχε και ξαφνικά απέκτησε. Και το πιο τρομακτικό είναι ότι δε θα είναι ένας αλλά μια ομάδα απελευθερωμένων ανθρώπων με διαφορετικό σύστημα αξιών από το καθιερωμένο.
Και πάλι τονίζουμε ότι δεν θεωρούμε όλους τους παράνομους μετανάστες εγκληματίες, αλλά αυτούς που υπάρχουν ανάμεσά τους δεν μπορούμε να μην τους φοβηθούμε. Και σε τελική ανάλυση για ποιον λόγο να πρέπει γενικά να υπάρχει αυτή η κατάσταση; Γιατί δεν προωθούνται στη χώρα τους απ’ ευθείας; Εκτός αν δημιουργείται η αίσθηση ότι ενισχύουν τον τουρισμό.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1621638Από αύριο ανοίγουν ΟΛΑ τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών, απελευθερώνονται όλοι και επιπλέον ΔΕΝ θα συλλαμβάνεται κανείς, όταν περνάει τα σύνορα παράνομα. Αντιθέτως, εαν εντοπιστεί μετανάστης να έχει περάσει τα σύνορα (π.χ. κάπου στον Έβρο) θα του δίδεται  άδεια παραμονής ενός μήνα αρχικά, εκτός αν συλληφθεί σε άλλη πόλη, οπότε θα του δίδεται και δεύτερη άδεια έξι μηνών, ώστε να οργανώσει καλύτερα την ….αποχώρησή του από τον όμορφη χώρα μας.

Σύλληψη δεν θα γίνεται ποτέ και πουθενά, παρά μόνο “σήμανση και καταγραφή” όπως αναφέρει η διαταγή της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.

Θυμίζουμε ότι  η κυβέρνηση «ανέστειλε την απέλαση δεκάδων παράνομων μεταναστών και άνοιξε διάπλατα τις πύλες των κέντρων φιλοξενίας, αφήνοντάς τους στη μοίρα τους, να τριγυρνούν στα κέντρα των πόλεων».

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ελληνική ιθαγένεια σε 300.000 λαθρομετανάστες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Πανούσης και η κυβέρνηση Τσίπρα με την αισιόδοξη στάση τους χτίζουν ένα ανθρώπινο μέλλον, μέχρι τότε όμως ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι οι λίγοι επικίνδυνοι, δεν λέμε ότι όλοι οι μετανάστες είναι κακοί, δεν θα προβούν σε εγκληματική ενέργεια; Ποιος εγγυάται ότι η κτηνώδης πλευρά του εγκλωβισμένου ανθρώπου που απελευθερώνεται δεν θα εκδικηθεί την κοινωνία τώρα που έχει εξουσία; Ποιος εγγυάται ότι ο εκάστοτε μετανάστης δε θα καλύψει τις ανάγκες που στερήθηκε παρανομώντας, κλέβοντας, ληστεύοντας, βιάζοντας, σκοτώνοντας; Όλα αυτά με την ανοχή του νόμου, με τη δύναμη που δεν είχε και ξαφνικά απέκτησε. Και το πιο τρομακτικό είναι ότι δε θα είναι ένας αλλά μια ομάδα απελευθερωμένων ανθρώπων με διαφορετικό σύστημα αξιών από το καθιερωμένο.

Και πάλι τονίζουμε ότι δεν θεωρούμε όλους τους παράνομους μετανάστες εγκληματίες, αλλά αυτούς που υπάρχουν ανάμεσά τους δεν μπορούμε να μην τους φοβηθούμε. Και σε τελική ανάλυση για ποιον λόγο να πρέπει γενικά να υπάρχει αυτή η κατάσταση; Γιατί δεν προωθούνται στη χώρα τους απ’ ευθείας; Εκτός αν δημιουργείται η αίσθηση ότι ενισχύουν τον τουρισμό.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Από αύριο ανοίγουν ΟΛΑ τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών – ΔΕΝ θα συλλαμβάνεται κανείς όταν περνάει τα σύνορα παράνομα – Ποιος ΕΓΓΥΑΤΑΙ την ασφάλεια των πολιτών;

  1. ΠΑΝΟΥΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΣΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

  2. Να τα μετατρέψετε τα στρατόπεδα σε καταφύγια για να χωθούν αυτοί που φοβούνται

  3. Οι συνθήκες κράτησης είναι απάνθρωπες. Είναι νροπή να ζουν άνθρωποι σε τόσο βάναυσες συνθήκες στην πολιτισμένη κοινωνία το 2015

  4. Η κυβέρνηση λέει όχι στην απέλαση των μεταναστών και ναι στην επέλασή τους!

  5. Δεν είναι λογικό τη στιγμή που έχουμε κρίση να συντηρούμε ανθρώπους που δεν έχουν καμιά δουλειά στην Ελλάδα. Τι είναι Έλληνες; Φιλέλληνες; Γιατί βρίσκονται εδώ; Να τους στείλουμε στις χώρες του και να τους βοηθήσουμε εκεί που θα είναι με ανθρωπιστική βοήθεια.

  6. Έλεος. Διέψευσε η κυβέρνηση.
    Ενημερωθείτε λίγο πιο σωστά πριν αποφασίσετε να δημοσιεύσετε το οτιδήποτε.

  7. Η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να τα λέει και να τα μαζεύει όταν βλέπει αντιδράσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *