18/05/2024

Απ’τα ψηλά στα χαμηλά. Απ’ τον Ant1 στην Ετ3 ! To Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου ‘Loutraki Thermal Spa’ στην ΕΤ 3 το Σάββατο 17/03/2012 και ώρα 16.00 στην εκπομπή “του Νερού τα Παραμύθια”

2

Απ’τα ψηλά στα χαμηλά. Απ’ τον Ant1 στην Ετ3 ! To Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου ‘Loutraki Thermal Spa’ στην ΕΤ 3 το Σάββατο 17/03/2012 και ώρα 16.00 στην εκπομπή “του Νερού τα Παραμύθια”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πρώτα το σχόλιο του tvtv:

Απ’τα ψηλά στα χαμηλά. Απ’ τον Ant1 στην Ετ3 !

Ποιά “γνωστή δημοσιογράφο κ. Ίνα Ταράντου” ?!

 Ειδικός το έγραψε το κείμενο για το
“ειδικό ρεπορτάζ και λήφθηκαν ειδικά πλάνα ” ?

Ξέρετε τι τηλεθέαση έχει η ΕΤ3 ?

Και κάτι ακόμα, ο σταθμός που προβάλλει το πρόγραμμά του σε επανάληψη σε τόσο κοντινή ημερομηνία  συνήθως είναι ερασιτεχνικός.

Άντε και στο “Κυριακή στο Χωριό” !!!!

Ελπίζουμε να μην πληρώνουμε κι από πάνω για τη συμμετοχή μας σε αυτή την εκπομπή !

Του νερού τα Παραμύθια διαφέρουν απ’ τα υπόλοιπα παραμύθια ? 

…και μιας και είμαστε στο θέμα του νερού αυτή η νοοτροπία στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι δεν αποτελεί συντονισμένη προβολή και δεν περιποιεί τιμή για το Δήμο μας για να καμαρώνουμε τόσο.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:


Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ

Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου ‘Loutraki Thermal Spa’ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012 

 

To Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου ‘Loutraki Thermal Spa’ στην ΕΤ 3 το Σάββατο 17/03/2012 και ώρα 16.00 στην εκπομπή “του Νερού τα Παραμύθια”

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΤ 3 με την γνωστή δημοσιογράφο κ. Ίνα Ταράντου , επισκέφθηκε τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Δήμου μας (Ηραίον, Λίμνη Βουλιαγμένης, Δίολκος, διάπλους Ισθμού, Ίσθμια κλπ.), καθώς και το υδροθεραπευτήριο ‘Loutraki Thermal Spa’  για το οποίο έκανε ειδικό ρεπορτάζ και λήφθηκαν ειδικά πλάνα με υποβρύχιες κάμερες στην εσωτερική πισίνα Ιαματικού Νερού, της οποίας χρήση έκανε και η ίδια η Δημοσιογράφος. Η κ. Ταράντου και όλο το επιτελείο της εκπομπής έμειναν κατενθουσιασμένοι από τους φιλόξενους χώρους και τις οργανωμένες υπηρεσίες του  Loutraki Thermal Spa.

Η εκπομπή “του Νερού τα Παραμύθια” θα προβληθεί από την ΕΤ 3 το Σάββατο 17/03/2012 στις 16.00 και σε επανάληψη την Πέμπτη στις 22/03/2012, το πρωί στις 10.00.

Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ

Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου ‘Loutraki Thermal Spa’ 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Απ’τα ψηλά στα χαμηλά. Απ’ τον Ant1 στην Ετ3 ! To Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου ‘Loutraki Thermal Spa’ στην ΕΤ 3 το Σάββατο 17/03/2012 και ώρα 16.00 στην εκπομπή “του Νερού τα Παραμύθια”

  1. EISTE KOLLHMENOI KAI XVRIS ANTIKEIMENIKOTHTA..ANTI NA PEITE OTI KATI GINETAI ME TO SPA TO PATE PONHRA..

  2. Κι εσείς κολλημένοι φαίνεστε που συνέχεια γράφετε ότι είμαστε χωρίς αντικειμενικότητα. Η δύναμη της διαφήμισης είναι πολύ σημαντική. Ειδικά της συντονισμένης και με συγκεκριμένο στόχο. Το να διαφημίζεται ο Δήμος επειδή η διαφήμιση είναι σε ευκαιριακή τιμή ή δωρεάν (αυτό το ξέρετε εσείς εμείς δεν το ξέρουμε) δεν είναι προβολή.
    Δεν είναι θέμα πονηριάς αλλά απορίας με ποια κριτήρια επέλεξαν μια άγνωστη εκπομπή σε ένα χαμηλότατης τηλεθέασης αν και πανελλαδικό κανάλι; Μόνο μη μας πείτε ότι επειδή έχει θέμα το νερό έχει σχετικούς τηλεθεατές γιατί η απάντηση είναι προφανής: Ποιους τηλεθεατές; Εξάλλου αν ήταν εκπομπή που τη βλέπουν δε θα χρειαζόταν να προβάλλετε την κίνηση αυτή με δελτίο τύπου, θα το μαθαίναμε ούτως ή άλλως.
    Και δεν κατάλαβα δεν μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας πια για να μη μας μαλώσετε; Χαρίστε παρωπίδες στους δημότες τότε…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *