25/04/2024

Αποκλειστικό loutrakitv.gr: Τουρίστες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων δεν ξέρουν που να βρουν χρήματα !!! [Video]

0

Προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει με τις τράπεζες και που να βρουν λεφτά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Οι ταξιδιωτικές οδηγίες που εξέδωσαν τα κράτη αφορούν αυτούς που σκοπεύουν (και σιγά μην τολμήσουν με αυτά που γίνονται) να ταξιδέψουν στη χώρα μας. Όμως σε θλιβερή θέση – στα χαμένα – βρέθηκαν πολλοί τουρίστες που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα. Ένα μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό απόσπασμα δείχνει ένα γκρουπ τουριστών από την Ινδία σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, σε μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της χώρας.
Εδώ η ξεναγός εξηγεί τι συμβαίνει στη χώρα και προσπαθεί να δώσει απάντηση και λύση στο πρόβλημα ρευστότητας που προέκυψε.
Σκεφτείτε τώρα πως αισθάνεται κάποιος σε μια ξένη χώρα η οποία βρίσκεται σε μια κατάσταση απίστευτης αστάθειας, σε μια χώρα όπου ακόμα και οι πολίτες της δεν νιώθουν άνετα, πολύ περισσότερο οι επισκέπτες που επέλεξαν αυτή τη χώρα για να περάσουν τον πιο πολύτιμο χρόνο τους – τον χρόνο των διακοπών τους. Ας μην αναφερθούμε καν στα έξοδα που έκαναν για να περάσουν καλά και τι πήραν ως ανταπόδοση; Ένα σπάσιμο νεύρων και τις χειρότερες εντυπώσεις. Αυτή θα είναι η τουριστική μας ταυτότητα για τα επόμενα χρόνια;

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *