20/05/2024

Αποκλειστικό! ΠΡΟΣΦΥΓΗ κατά της απόφασης της ΚΑΝΤΙΝΑΣ του Δημ. Συμβουλίου κατέθεσαν οι Συμβουλοι Κ. Δόσχορης (Τσάνας), Δ. Πέτρου (Ράκας) και ο επιχειρηματίας Χρ. Μελέτης

15

ΠΡΟΣΦΥΓΗ κατά της απόφασης της ΚΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ του Δημ. Συμβουλίου κατέθεσαν οι Συμβουλοι Κ. Δόσχορης (Τσάνας), Δ. Πέτρου (Ράκας) και ο επιχειρηματίας Χρ. Μελέτης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αδειοδότηση της καντίνας στον παραλιακό δρόμο κατέθεσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Δόσχορης (Τσάνας), Δημήτρης Πέτρου (Ράκας) και ο ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας Χρήστος Μελέτης.
Οι παραπάνω κύριοι αποφάσισαν να αγωνισθούν σθεναρά κατά της υποβάθμισης της παραλίας και συγκεκριμένα ο κ.Πέτρου που έδωσε σκληρή μάχη για το θέμα αυτό είπε κατά λέξη ότι “θα ματώσει ο εκάστοτε Δημοτικός Σύμβουλος που θα πάει να πειράξει και να υποβαθμίσει την παραλία”!
Θα επανέλθουμε με το επίσημο έγγραφο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

15 thoughts on “Αποκλειστικό! ΠΡΟΣΦΥΓΗ κατά της απόφασης της ΚΑΝΤΙΝΑΣ του Δημ. Συμβουλίου κατέθεσαν οι Συμβουλοι Κ. Δόσχορης (Τσάνας), Δ. Πέτρου (Ράκας) και ο επιχειρηματίας Χρ. Μελέτης

  1. Ο Ράκας αν δεν συμφωνεί να αλλάξει τα μυαλά του δημάρχου του και να μην βγαίνει να το παίζει ήρωας κατόπιν εορτής τι είναι αυτή η ανταρσία το μαθαν όλοι να σηκώνουν μπαϊράκι!

  2. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!

  3. Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτα όσο πάει θα βλέπουμε χειρότερα με την αρχή Λογοθέτη που δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να πάνε τον τόπο μπροστά θα έρθουν και τα βοθρολήματα να ρθει να δέσει το πράμα

  4. Μπράβο στον Τσάνα που απ την αρχή φώναξε και υπερασπίστηκε την εικόνα της παραλίας και μπράβο και στους συμβούλους που αντιστάθηκαν τα άλλα λαμόγια όμως που τα κανονίζουν όπως τα θέλουν και αύριο θα τους μουντζώνει όλη η πόλη ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

  5. Καλά τα έλεγε ο Γκιώνης για την Καντινόπουλη συνεχίστε μην τα παρατήσετε σταματήστε την κατρακύλα!

  6. Μπραβο στον ρακκα και στον τσανα που δεν ακολουθουν την πολιτικη του Κωστα Λογοθετη….να κανουν την παραλια ‘πανηγυρι’ με ακαντονταδες μαγαζια…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ…..

  7. ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ. ΣΚΕΤΗ ΓΥΦΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΛΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ

  8. Ο Κωστας Λογοθετης εχει βαλθει περσυ και φετος με οποιοδηποτε τροπο να βαλει καντινα στην ιστορικη παραλια λουτρακιο….ΑΡΑΓΕ εχει καποιο πρωσοπικο συμφερον????….εχει κατι με τους επιχειρηματιες????????????????

  9. Μπραβο στον κυριο Πετρου και στον κυριο Τσανα…εστω και αργα καταλαβαν τον διπροσωπο Κωστα Λογοθετη…και οπως λεει και ο λαοσ….ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!

  10. ΤΟΝ ΡΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥΣ.

  11. ela re hra1987 mazepsou ti vazeis fitilia ki esy skata ta kane o logothetis to xeroume kai xwris esena!

  12. ολοι το ξερουμε…αλλα κανεις δεν κανει και δεν λεει τιποτα…..οσο για τα φιτιλια….δεν τα βαζω εγω….ο ιδιος ο ”κυριος” Λογοθετης τα βαζει με τις ενεργειες του!!

  13. ti sou kane o Logothetis kai ta vazeis mazi tou mipws zitises kana rousfeti kai den sto kane !

  14. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι…..δεν ειμαι τυπος που ζιταω ρουσφετια….αλλα μηπως ο κυριος Λογοθετης ειναι κυριος που δεχεται ρουσφετια???????????????????????ιδου η απορεια!!!!!

  15. Όπου γάμος και χαρά ο Μελέτης πρώτος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *