26/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr: Ο πρώην Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές του 2015

6

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr Ο πρώην Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές του 2015 , Kakouros,Loutraki, korinthia, Κορινθία, Λουτράκι, Κακούρος, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Παπανδρέου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr Ο πρώην Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές του 2015
Ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λουτρακίου –  Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων Γ. Κακούρος δε θα μπορούσε να απέχει από τα κοινά, εξάλλου είχε υποσχεθεί στους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους ότι  “… Θα είναι παρών σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας…”

Αξιόπιστες πηγές του loutrakitv.gr θέλουν τον κ. Κακούρο να βρίσκεται πολύ κοντά στο να κατέβει στις εκλογές του 2015 με το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γ. Παπανδρέου.
Αυτή η κίνηση, εφόσων ευοδωθεί, έρχεται σε απόλυτη ακολουθία με την προηγούμενη πολιτική πορεία του Γ. Κακούρου. Είναι γνωστό ότι ο κ. Κακούρος είχε διατελέσει Γραμματέας Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου, ενώ κατά το διάστημα της “πολιτικής αναζήτησης” του ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Ευ. Βενιζέλο, ο κ. Κακούρος είχε διαχωρίσει τη θέση του δηλώνοντας τότε στην κάμερα του loutrakitv.gr ότι όταν ένας πολιτικός  φορέας δεν τον εκφράζει πλέον, δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει.

Papandreou-kinima-Dimokr-so-620x330Φαίνεται ότι στο νεοσχηματισθέν «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γ. Παπανδρέου ο Γ. Κακούρος ταιριάζει ιδεολογικά γι’ αυτό και σκέφτεται σοβαρά να αποδεχτεί την πρόταση και να είναι υποψήφιος βουλευτής για τον νομό Κορινθίας.

 

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr: Ο πρώην Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές του 2015

  1. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ? ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΥ

  2. Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα. Μην πει αύριο ότι δεν ήξερε τι παρέλαβε.

  3. ΘΈΛΩ Ν’ ΑΚΟ’ΥΣΩ ΞΕΚΆΘΑΡΕΣ ΘΈΣΕΙΣ. ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΆΝΘΡΩΠΗ ΦΟΡΟΛΟΓΊΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΊΖΕΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΊΕΣ ΤΆΞΕΙΣ; ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΉ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΚΑΤ’ ΌΝΟΜΑ ΥΠΆΡΧΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙ΄ΣΕΙ Ε΄ΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ

  4. Καλή επιτυχία! Μην μας απογοητεύσεις κι εσύ. Κοίτα να διαλέξει καλά με ποιον θα πας στις εκλογές γιατί την προηγούμενη φορά ψώνισες από σβέρκο!

  5. Κύλισε τέντζερης και βρήκε το καπάκι

  6. Πότε πρόλαβε να καταλάβει ο Γιαννάκης ότι τον εκφράζει το νέο ΠΑΣΟΚ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *