19/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr Ορκωμοσία Ηλία Κοφινά για το Δημ. Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων [Video]

10

Να ευχηθούμε σιδεροκέφαλος στον κ. Κωφινά και να ανεβάσει το κύρος του Δημ. Συμβουλίου όπως προτίθεται να κάνει.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δημ. Συμβούλιο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων

Σε μια τελετή λιτή αλλά εγκάρδια έγινε το καλωσόρισμα του γιατρού Ηλία Κοφινά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Θυμίζουμε ότι ο κ. Κοφινάς ανέλαβε χρέη αρχηγού του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία Πολιτών” ύστερα από την παραίτηση του Δημήτρη Στάμου. Επίσημα από σήμερα και μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες ο κ. Κοφινάς θα αναλάβει τα καθήκοντά του.

Η διαδικασία εκτυλίχθηκε σε ένα κλίμα ζεστό παρουσία της συζύγου του κ. Κοφινά και της πολιτευτού και Συντονίστριας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ κας Ανδριάννας Κουρούκλη.
Ο κ. Δήμαρχος προέτρεψε τον κ. Κοφινά να έρχεται στα Δημοτικά Συμβούλια και να κάνει την αντιπολίτευσή του.
Ο κ. Κοφινάς σε σχέση με την αντιπολίτευση εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν πολλά θέματα για να κουβεντιάσουν αλλά τουλάχιστον στα θέματα της πολεοδομίας ίσως και να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Επίσης υποσχέθηκε ότι θα είναι προσπάθεια του ιδίου αλλά και γενικότερα της “Πρωτοβουλίας Πολιτών” να ανεβάσουν το κύρος του Συμβουλίου.

Εκτός από τον Δήμαρχο κ. Γ. Γκιώνη το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Θ. Γεωργίου κάνοντας ιδιαίτερα θερμό το καλωσόρισμα με τη φράση “Καλώς ήρθες στο σπίτι σου Ηλία!” και κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του με τον λόγο του που έρρεε όπως πάντα ακατάπαυστος, για να σας δώσουμε μια εικόνα έφτασε να θέλει να αλλάξει θέση στα έδρανα για να είναι δίπλα στον κ. Κοφινά, πάντα όμως με προτεραιότητα τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου.

Να ευχηθούμε στον κ. Κοφινά σιδεροκέφαλος! Ο ρόλος του Δημοτικού Συμβούλου δεν είναι για εκείνον κάτι το καινούριο, θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τη συνεργασία του με τον Γ. Γκιώνη αυτή τη φορά στον ρόλο της αντιπολίτευσης.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

10 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr Ορκωμοσία Ηλία Κοφινά για το Δημ. Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων [Video]

  1. Άσε Μπισμπίκη ν’ αλλάξει θέση ο γιατρός για να μην μπερδεύει τον κόσμο

  2. ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΧΗΜΕΙΑ!!!!1

  3. Πολιτικός όρκος; Μωρέ μπράβο πήγε μπροστά το Λουτράκι!

  4. με τιμες αρχηγου κρατους,υποδεχθηκαν τον κοφινα οι παλιοφιλοι!!αλληλουποχρεωμενοι ηταν αλλωστε λογω εκλογων,αφου τοτε το 1 χερι ενιψε το αλλο.τωρα θα αποκαλυφθουν για τα καλα οι μασκες!!!!!και φυσικα ο γλαφυροτατος μπισμπικης ξεκινησε απο τωρα το γλυψιμο…..οι επαγγελματιες κολωτουμπες πολιτικοι ξερουν απο αυτα!!!!

  5. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΙΤΑ

  6. ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ!

  7. τα δημοτικα συμβουλια θα εχουν τωρα πιο πολυ πλακα για να δουμε πως θα τα παει ο κωφινας μετα απο τοσα χρονια απουσιας

  8. Το κόκκινο χαλί έλειπε αλλά το πήγαν καθαριστήριο γι’ αυτό ε;

  9. Α ΜΠΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΜΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΑΣ

  10. βλεπω οτι καποιους ενοχλει ο Ηλιας και αρα χαιρομαι που ειναι Δημ. Συμβουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *