05/05/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Loutraki Thermal SPA!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ σήμερα η κατασχεμένη κινητή περιουσία

0

Loutraki Thermal SPA!! Σήμερα ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ η κατασχεμένη κινητή περιουσία

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Επιστρέφει η κατασχεθείσα κινητή περιουσία του Υδροθεραπευτηρίου
Επιστρέφει η κατασχεθείσα κινητή περιουσία του Υδροθεραπευτηρίου

Σήμερα (7/6/2013) το πρωί, εκτός απροόπτου, είναι μια σημαντική ημέρα που σηματοδοτεί την αρχή της νέας εποχής και την αρχή του τέλους των διαπραγματεύσεων με τον κ Βλάχο. Όπως φαίνεται οι συνεννοήσεις απέφεραν καρπούς και η αποκατάσταση της πληγείσας εικόνας του Υδροθεραπευτηρίου αναμένεται ως επιβεβαίωση του καλού Οιωνού.
Εμείς θα είμαστε εκεί, στον χώρο του Υδροθεραπευτηρίου για να καταγράψουμε την επιστροφή των κατασχεθέντων κινητών πραγμάτων της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ από την εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., που τα φυλάσσει ο μεσεγγυούχος.

Δεν περιμέναμε η προχθεσινή πρόβλεψη του κ Δημάρχου να υλοποιηθεί τόσο γρήγορα και η πολυθρόνα που πλέον έχει πάρει συμβολικό χαρακτήρα να βρεθεί και πάλι στη θέση της. Είναι πολύ σημαντικό εν μέσω της τουριστικής περιόδου να κυλίσει εύρυθμα η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου. Το όποιο παρασκήνιο οπωσδήποτε ενδιαφέρει την τοπική κοινωνία, όμως ακόμη περισσότερο μας ενδιαφέρει η αξιοπρεπής εικόνα μας και η σταθερή παροχή προς τους επισκέπτες των τουριστικών μας πλεονεκτημάτων. Ευχόμαστε πολύ σύντομα να πούμε τέλος καλό όλα καλά.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *