20/05/2024

Αποκλειστικη Απαντηση Αλ. Πνευματικου για την καταπατηση των οριων του Δημου Λουτρακιου – Αγ. Θεοδωρων

0

Χαρτης ΟριωνΜετά από παρότρυνση πολλών Δημοτών
η εκπομπή Café Ελληνικόν του L radio συνομίλησε με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό για το θέμα της κατασκευής πεζοδρομίων και φωτισμού του δρόμου που ενώνει το Λουτράκι με την Κόρινθο.
Η γνώμη αιρετών και δημοτών ότι ο Δήμος Κορινθίων προσπαθεί να μπει στα διοικητικά όρια του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων διαψεύστηκε πανηγυρικά από τον Δήμαρχο του Δήμου Κορινθίων.
Και βεβαίως ο κος Πνευματικός παραδέχτηκε ότι μπήκε στα διοικητικά όρια του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και με χαμόγελο απάντησε ότι ο φωτισμός επεκτάθηκε μέχρι την Αρχαία Δίολκο για να γίνει πιο όμορφη η είσοδος στην Κόρινθο και σε καμία περίπτωση αυτό δε σημαίνει κάποια τάση επεκτατισμού του Δήμου Κορινθίων και προσπάθεια καταπάτησης των ορίων. Εξάλλου όπως δήλωσε ο κος Πνευματικός και επί Δημαρχίας Π. Παύλου είχε συμβεί το αντίστροφο που επίσης δεν σήμαινε προσπάθεια επεκτατισμού.
Τι θα γίνει από δω και πέρα; Θα ξηλώσει ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων τα πεζοδρόμια και τα φώτα για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό ή θα επιλέξει να αποδεχτεί τη γενναιόδωρη προσφορά του έτερου Δήμου; Ο χρόνος θα δείξει.

Τα έργα στην Κόρινθο συνεχίζονται! Η εκπομπή προσπάθησε να μάθει τη συνταγή για τη συνέχιση των έργων. Πως δηλαδή σε μια εποχή που άλλοι Δήμοι μετράνε τα λεπτά του ευρώ, στο Δήμο Κορινθίων οι γκασμάδες δε σταματούν να δουλεύουν. Τη συνταγή δεν την έμαθε, έμαθε όμως ότι ενώνονται τα Καλάμια με τον Αγ. Νικόλαο, προκειμένου να στρέψουν τον κόσμο προς τη θάλασσα και να ενώσουν τις περιοχές της πόλης.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *