26/04/2024

Τι είπε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο loutrakitv.gr o Δ. Στρατούλης Αν. Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων

4

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο loutrakitv.gr o Δ. Στρατούλης Αν. Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΣτο γραφικό Τολό – ένα βήμα από την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας το Ναύπλιο, βρέθηκε με τη σύζυγό του ο Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, όπου συνομιλήσαμε μαζί του.

Θέλετε η πίεση της επετείου της Εργατικής Πρωτομαγιάς, θέλετε η  πίεση των διαπραγματεύσεων τον οδήγησαν σε μια χαλαρωτική εξόρμιση προκειμένου να επανέλθει ακμαιότερος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και παραθεριστές τον υποδέχτηκαν θερμά και του απηύθυναν ερωτήματα για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Σε μια ανεπίσημη συζήτηση θέσαμε το ερώτημα στον κ. Αναπληρωτή Υπουργό για το ενδεχόμενο του Δημοψηφίσματος και μας απάντησε ότι αυτό είναι μια ακραία πιθανότητα που θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς δεν θα ολοκληρωθούν. Τόνισε όμως δηλώνοντας συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα ολοκληρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Έκρινε ότι για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να προχωρήσουμε στη διαδικασία εκταμίευσης θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να γίνει έκτακτο Eurogroup.

Σημαντικό επίσης θεωρεί το θέμα της αύξησης του φόρου διαμονής στα ξενοδοχεία, ένα θέμα που θα πρέπει να εξεταστεί την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και τα εργασιακά ζητήματα και την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων που οι θεσμοί  έθεσαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ξαφνικά χθες το βράδυ. Τέλος έκλεισε με τη διαπίστωση ότι  το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και το ΔΝΤ παίζουν το παιγνίδι με τον καλό και τον κακό όπου όταν συμφωνεί ο ένας διαφωνεί ο άλλος.

Εδώ ο Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης με τη σύζυγό του απολαμβάνουν μια ήσυχη βόλτα στη θάλασσα:

Στρατούλης,Υπουργός,Τολό,loutrakitv.gr

 

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Τι είπε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο loutrakitv.gr o Δ. Στρατούλης Αν. Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων

  1. Αν ο Τσίπρας δεν πάρει πάρει στα χέρια του την διαπραγμάτευση δεν θα αλλάξει τίποτα. Χάνεται πολύτιμος χρόνος και η Ελλάδα μας βουλιάζει.

  2. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ

  3. ΕΙΧΕ ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ? ΓΕΜΙΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.

  4. Ζήλεψε την δόξα του Βαρουφάκη στην Αίγινα ο Υπουργός μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *