19/04/2024

Απάντηση Αντιδημάρχου Γ. Γλυκοφρύδη για την μεταγραφή του στον συνδυασμό του Π. Παύλου

8

Απάντηση Αντιδημάρχου Γ. Γλυκοφρύδη για την μεταγραφή του στον συνδυασμό του Π. Παύλου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ Αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου κ Γ. Γλυκοφρύδης απάντησε σε ερώτηση του tvtv για την φημολογούμενη μεταγραφή του στον συνδυασμό του Π. Παύλου, την “Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση “.

Συγκεκριμένα είπε ότι η πολιτική εντιμότητα δεν του επιτρέπει από τη στιγμή που εξελέγη με τον συνδυασμό του  Κ. Λογοθέτη, “Με τους πολίτες Μπροστά”, να τον εγκαταλείψει κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τέτοιου είδους συμπεριφορές τις θεωρεί ανέντιμες και η έως τώρα συμπεριφορά του δεν έχει δώσει την εντύπωση  ανέντιμου ανθρώπου. Όσο για τις πολιτικές ζυμώσεις και αλλαγές εκτιμά ότι θα γίνουν προεκλογικά, στην παρούσα φάση πάντως ξεκαθαρίζει ευθέως ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Απάντηση Αντιδημάρχου Γ. Γλυκοφρύδη για την μεταγραφή του στον συνδυασμό του Π. Παύλου

  1. Να σου πω τι καταλαβαίνω εγώ τώρα ; Ότι αν μπορούσε θα έφευγε αλλά δεν το κάνει επειδή είναι έντιμος και κρατάει τον λόγο της τιμής του. Μόλις όμως μπορέσει θα φύγει τρέχοντας !

  2. oloi oi ανικανοι πανε μετον παυλου χα χα χα ξυπνατε λουτρακιωτες/

  3. Αντιδήμαρχε Περαχωρίτη και συ θα σκεφτείς εαν θα συνεργαστείς εκ νέου με τον πατριώτη σου Δήμαρχο;;;Είναι δυνατόν ο Ανταυτού του Δημάρχου να δηλώνει επίσημα ότι το σκέπτεται να αλλάξει στρατόπεδο στο τέλος της θητείας και να μην υπάρχει θέμα;;;Τελικά ποιός συνεργάτης του Δημάρχου είναι σίγουρος ότι θα επαναλάβει τη συνεργασία μαζί του;;;

  4. Δηλαδή όσοι έφυγαν να θεωρήσουμε ότι είναι αποστάτες και κατάπτυστοι;

  5. Ο καθένας διαλέγει την τακτική που θεωρεί σωστή και πράττει ανάλογα

  6. Ουτε την δικια του ψηφο δεν θα βρει ο Λογοθετης.!!!!! Θα τον προδωσει ο ευατος του.!!!!1

  7. Αν το Λουτράκι γυρίσει στην εποχή Παύλου, τότε είναι άξιο της μοίρας του. Τι να πω, απορώ πως έχουν κάποιοι το θράσος να θεωρούν τον Παύλου επιτυχημένο Δήμαρχο όταν διαχειρίστηκα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χωρίς να δούμε αντίστοιχα έργα.
    Επιστροφή στα φαντάσματα του παρελθόντος βλέπουν και νέοι άνθρωποι και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για τον τόπο μας. Κρίμα κ.Γλυκοφρύδη και μόνο που το συζητάτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *